Monday , March 4 2024

Vladimir Putin: Leonardo DiCaprio este un "barbat adevarat''

Declara]ia premierului rus Vladimir Putin a venit ca r\spuns la atitudinea extrem de hot\rât\ a actorului, care, în pofida mai multor incidente s-a f\cut luntre [i punte pentru a ajunge în Rusia la un eveniment dedicat protejarii tigrilor din salbaticie, pentru care a donat un milion de dolari.
Vladimir Putin [i-a g\sit idolul sau cel pu]in un partener pe m\sur\. Acesta este nici mai mult nici mai pu]in decât celebrul actor Leonardo DiCaprio, despre care premierul rus spune c\ este întruchiparea unui b\rbat adev\rat.
Declara]ia premierului rus Vladimir Putin a venit ca r\spuns la atitudinea extrem de hot\rât\ a actorului, care, în pofida mai multor incidente s-a f\cut luntre [i punte pentru a ajunge în Rusia la un eveniment dedicat protej\rii tigrilor din salbaticie, pentru care a donat un milion de dolari.
DiCaprio a plecat spre Sankt Petersburg, dar motorul avionului în care se afla a luat foc. Actorul a luat imediat alt avion, dar acesta  a fost zguduit de vântul puternic [i a fost for]at apoi s\ aterizeze la Helsinki din lips\ de combustibil. Aventura s-a terminat abia ieri, când actorul a ajuns în siguran]\ în Rusia.

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …

One comment

  1. Pe naiba.. Dc ne uitam cu atentie la cei 2, respectiv VVP si L putem concluziona cu usurinta ..pe care D-zeu la fericit cu mai multa masculinitate.. Leo pare ca se potriveste cu Alina . Poate VVP le- a facilitat o întrevedere. Cine stie..