Saturday , December 3 2022

Vladimir Draghia despre "Burlacul": "Fetele voiau sa ne sarutam si sa facem sex nebun de la a doua intalnire"

“Nu este o strategie de promovare, este totul real. Este un reality show şi atât eu, cât şi el pot dispărea dacă ceva nu este pe placul publicului. La ultimul episod la care am filmat, fetele erau mai retrase, nu păreau foarte încântate. Ele erau foarte revoltate şi mi-au spus că de mult doreau asta. Pentru el a fost un rol incomod, care nu îl caracteriza, iar fetele au simţit asta. Ele mi-au spus că el joacă un rol, e fals şi că e acolo doar să îşi câştige banii”, a spus Cătălin Botezatu.
Vladimir Drăghia a încercat să se apere şi a explicat că s-a ajuns la această decizie pentru că el nu s-a putut adapta cerinţelor show-ului.
“Nu mi s-a comunicat, eu încă mai aştept. Încă sper să fie o farsă. Ar fi fost frumos să mi se comunice, dar asta e. Mie nu îmi plac jocurile de culise şi am stat acolo din respect pentru cei cu care am lucrat. Mi se pare un rol împotriva firii şi nu mi-a plăcut deloc. A fost dificil şi nu am vrut să joc un rol, am vrut să fiu eu. Acum mă simt foarte eliberat, dar totuşi mi s-a părut urât modul în care am fost îndepărtat. Un rol foarte important l-au jucat şi ziarele de scandal. Acum o să revin la viaţa mea, sunt foarte liniştit şi nu am niciun fel de problemă. Fetele erau foarte afectate de ce apărea prin ziare. Oricum dragoste cu sila nu se poate. Ele mi-au reproşat că nu m-am apropiat de ele, dar nu am şimţit uneori acest lucru. Îmi pare rău că sunt cuminte şi că nu am făcut lucruri mult mai rele cu domnişoarele. M-am străduit să îmi placă fetele, dar nu mi-a ieşit. Fetele doreau să facem sex de la a doua întâlnire. Îmi cereau să le sărut şi să mă apropi de ele şi au abia ştiam cum le cheamă pe unele. Ele au trăit tot timpul cu frica asta că eu aş avea o altă relaţie”, s-a apărat Vladimir Drăghia la Antena 1.
Bote a fost de acord cu el şi a mărturisit că nu Vladimir este de vină pentru ce s-a întâmplat, ci producătorii care au decis ca el să fie “Burlacul”.
“Ce a făcut el în viaţa personală nu a contat pentru noi. Nu a fost o chimie între el şi celelalte concurente. Cine l-a propus trebuia să se gândească dacă el va depăşi stadiul de actor sau va fi om şi el a demonstrat că e om”, a explicat şi Bote.
Declaraţiile din platoul Antenei 1 făcute de Vladimir l-au supărat puţin pe Bote care a mărturisit că el trebuia să înţeleagă că actuala generaţie nu mai are timp de plimbări romantice în parc ci vor să ajungă direct în dormitor.
“Eu nu îi permit nimănui să îşi bată joc de munca mea. Nu am timp de pierdut ca cineva să îmi strice planurile. Nu accept ca nimeni, nici măcar Vladimir, să îmi spună că nu a mers pentru că nu am respectat formatul american. Asta e realitatea, oamenii vor să ajungă în două zile în pat. În cazul celor cu bani merge cu o excursie la Paris şi apoi la hotel, iar cei fără bani direct la club în toaletă sau în separeu”, a spus Cătălin.
Show-ul va merge mai departe fără Vladimir şi urmează ca în cel mai scurt timp să fie ales un nou “Burlac”. “Voi face mai mult decât imosibilul ca acest show să fie mai bun. Nimeni nu este de neînlocuit la acest show. Cineva îşi va asuma ce a făcut până acum şi tot acele persoane să facă ca acest show să fie un simbol al iubirii necondiţionate, aşa cum l-am făcut eu şi Edward”, a dezvăluit Cătălin.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …