Wednesday , May 29 2024

Vivienne Westwood refuză să creeze rochia de mireasă pentru Kate Middleton

Celebra creatoare de modă Vivienne Westwood a declarat că va refuza o eventuală cerere a casei regale britanice de a crea rochia de mireasă pentru viitoarea soţie a prinţului William, deoarece consideră că stilul vestimentar abordat de Kate Middleton este bătrânicios, relatează contactmusic.com.
Prinţul William şi Kate Middleton se vor căsători pe 29 aprilie, la Westminster Abbey din Londra, iar de câteva săptămâni presa britanică încearcă cu disperare să afle cine va crea rochia de mireasă a viitoarei prinţese.
Vivienne Westwood este convinsă că nu va fi aleasă pentru această sarcină, deoarece ea nu este deloc impresionată de stilul adoptat de Kate Middleton.
“Mi-ar fi plăcut să creez rochii pentru Kate Middleton, însă cred că trebuie să aştept până când ea va ajunge să înţeleagă cumva ce înseamnă să ai stil”, a declarat renumita creatoare britanică.
“Nu voi spune mai mult de atât. Însă mulţi oameni m-au întrebat dacă ea îşi va lua rochia de mireasă din magazinul meu – ei bine, cu siguranţă nu o va lua de la mine”, a adăugat Vivienne Westwood.
Vivienne Westwood s-a născut pe 8 aprilie 1941 şi este considerată una dintre cele mai originale creatoare de modă din Marea Britanie, find renumită pentru includerea în moda haute couture a multor elemente preluate din stilurile modern punk şi new wave.
William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, s-au logodit în luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.
Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William – pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra – va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

Vezi si

Actrița Judi Dench nu mai acceptă roluri pentru că nu mai vede, după 65 de ani de carieră

După ce în urmă cu un an spunea că, deși nu mai vede bine, nu …