Sunday , March 3 2024

Viorel Catarama, parasit de iubita

N miliardarul şi chirurgul estetician al vedetelor, Adina Alberts, şi-au spus adio după un an de relaţie

Viorel Cataramă şi Adina Alberts s-au despărţi.  Vestea i-a luat prin surprindere pe toţi apropiaţii cuplului, care se aşteptau, mai degrabă, la o nuntă, nu la o separare.
În 2010, magnatul Viorel Cataramă, trecut deja printr-o despărţire, o cunoştea la petrecerea lui Dan Pascariu, un alt afacerist de top, pe chirurgul estetician al vedetelor, Adina Alberts.
A fost dragoste la prima vedere, recunoştea Cataramă. Pentru Adina Alberts, el a reuşit să slăbească nu mai puţin de 15 kg în câteva luni.
Cuplul anului 2010, aşa cum a fost supranumit, a avut mai multe escapade romantice, semn că relaţia lor mergea bine.
Weekenduri în Dubai şi Saint Moritz, acolo unde Cataramă deţine proprietăţi, apoi vacanţe exotice în Veneţia, Maldive, Tanzania şi Africa de Sud.
Cei doi au colindat aşadar lumea, să se bucure în intimitate de relaţia lor. Cei care îl cunoşteau bine se minunau de transformarea lui Cataramă: „Parcă a întinerit. După ce că a slăbit atât, poartă şi blugi tăiaţi, ca adolescenţii. Este extrem de fericit!”.
Nimeni nu cunoaşte deocamdată care au fost motivele pentru care, brusc, această relaţie s-a destrămat. Prietenii cuplului, şocaţi de veste, ştiau cu totul altceva până mai ieri: anume că Viorel Cataramă şi Adina Alberts aveau programată o vacanţă în Bora-Bora, paradisul lumii.
Ba chiar aceştia speculau că escapada îndrăgostiţilor era programată pentru sărbătorirea logodnei cuplului, dacă nu chiar o nuntă.

Adina Alberts (42 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi esteticieni de la noi. Este cunoscută drept medicul chirurg estetician al vedetelor. Ea este în Top 100 femei de succes.  Adina Alberts este proprietar si manager al CareZone Urban Spa şi CareZone Medical. (sursa: click.ro)

Vezi si

VIDEO. Activiști PETA au întrerupt prezentarea Victoriei Beckham la Paris Fashion Week

Activişti ai grupului pentru drepturile animalelor PETA au perturbat, vineri, prezentarea de modă a Victoriei …