Wednesday , November 30 2022

Viorel Cataramă a obţinut custodia fiului său

O altă decizie şoc a fost dată ieri de Judecătoria Buftea într-un proces de încredinţare a minorului. Viorel Cataramă a obţinut custodia fiului său, Ştefan Tudor, în defavoarea Adelei Surugiu, după un an întreg de procese. Cu toate acestea, se pare că există o înţelegere între cei doi foşti iubiţi, băiatul urmând să-şi petreacă timpul cu ambii părinţi.
Viorel Cataramă a decis anul trecut să se despartă de partenera sa de viaţă, Adela Surugiu, iar femeia a intentat imediat procesul pentru custodia copilului.
Deşi la început s-au şicanat, cei doi au înţeles că este spre binele minorului să se ajungă la o înţelegere şi au convenit ca Ştefan Tudor, în vârstă de 11 ani, să stea cu ambii părinţi, după un program bine stabilit. Aşa, copilul a beneficiat de cele mai bune condiţii şi a fost, pe rând, atât cu miliardarul, cât şi cu mama sa, în vacanţe la Dubai, Saint Moritz sau Miami. Chiar dacă nu a cerut în cadrul acţiunii un program de vizitare, Adela Surugiu îşi poate vizita fiul, îl poate lua acasă sau poate pleca în vacanţe cu el atunci când îşi doreşte.
“Sentinţa instanţei din Buftea confirmă că Ştefan are doi părinţi care îl iubesc în egală măsură. Copilul va avea în permanenţă contact atât cu tatăl cât şi cu mama sa, pentru o dezvoltare armonioasă” a declarat Viorel Cataramă. (sursa: Cancan)

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …