Sunday , October 2 2022

Vila din Caraibe a milionarului Truica, devastata de uraganul Sandy

Uraganul care de trei zile face ravagii in Atlantic s-a napustit si asupra casei pe care milionarul roman Remus Truica o detine in Caraibe. Impresionantul domeniu, unde fosta lui sotie planuieste sa-si creasca fetitele, a fost devastat si multe dintre anexele vilei au fost puse la pamant, scrie Cancan.
Faptul ca afaceristul Remus Truica detine un domeniu impresionant in exotica insula St. Marteen nu mai este un secret pentru nimeni. Ividiat pentru fabuloasa proprietate, milionarul a fost crunt lovit de capriciile vremii din Atlantic. Uraganul Sandy, care tine in teroare jumatate din America, s-a napustit asupra domeniului sau si l-a devastat. In urma lui… prapadul.
Desi Caraibele par destinatia de vis pentru orice pamantean, pericolul care pandeste este enorm, iar Truica a simtit asta pe pielea lui, dupa ce a aflat ca a cazut victima urgiei. Probabil ca milionarul ii multumeste lui Dumnezeu pentru faptul ca nici el sI nici familia lui nu s-au aflat in St. Marteen cand a lovit furia naturii. Cu toate acestea, fosta lui sotie, Irina Truica, planuieste sa-si creasca fetitele acolo. Aceasta a depus o solicitare la tribunal prin care cere permisiunea sa se mute cu cele doua minore pe domeniul din Caraibe.

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …