Friday , March 1 2024

Videoclipul "Thriller" va sta la baza unui lungmetraj produs la Hollywood

Videoclipul din 1982 al piesei “Thriller”, interpretat\ de Michael Jackson, va sta la baza unui lungmetraj ce va fi realizat la Hollywood, informeaz\ contactmusic.com.
Potrivit site-ului Deadline.com, cineastul Kenny Ortega are cele mai mari [anse s\ fie ales pentru a asigura regia acestui proiect cinematografic. Kenny Ortega este cunoscut pentru regia filmului “High School Musical”, dar [i pentru faptul c\ a fost coregraful [i consilierul artistic al cânt\re]ului Michael Jackson, fiind regizorul documentarului “This Is It”, construit pe baza secven]elor filmate în timpul repeti]iilor lui Michael Jackson pentru seria celor 50 de concerte pe care ar fi trebuit s\ le sus]in\ la O2 Arena din Londra începând din iulie 2009.
Videoclipul original, ce are o durat\ de 14 minute, îl prezint\ pe Michael Jackson dansând al\turi de un grup de zombies [i a fost regizat de John Landis, fiind considerat cel mai bun clip pop din toate timpurile. Presa american\ sus]ine c\ lungmetrajul inspirat din videoclipul “Thriller” va prezenta povestea personajului interpretat de Vincent Price în celebrul clip din 1982. Vincent Price a asigurat vocea naratorului [i a ap\rut în secven]a cu influen]e rap din videoclip.
Jeremy Garelick, scenaristul comediei “Marea mahmureal\/ The Hangover”, va scrie scenariul noului proiect, iar Rod Temperton, compozitorul piesei “Thriller”, va fi implicat [i el în acest proiect, în calitate de asistent de produc]ie.
Potrivit publica]iei britanice The Guardian, realizatorii filmelor din franciza “Amurg/ Twilight” sunt foarte interesa]i de achizi]ionarea drepturilor asupra acestui lungmetraj, ca [i reprezentan]ii studiourilor Lionsgate [i 20th Century Fox.
Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac provocat de o supradoz\ de medicamente.

Vezi si

Leonardo DiCaprio și preferințele lui neobișnuite din dormitor. Model de 22 de ani: „Prea ciudat și bătrân”

Hieke Konings, un model în vârstă de 22 de ani, a făcut declarații șocante despre …