Saturday , November 26 2022

VIDEO: UNTOLD a debutat cu scandari "M…E PSD" si un incendiu pe scena principala

Joi seara a inceput festivalul de muzica Untold de la Cluj.
untold

Zeci de mii de tineri au fost prezenti in seara de deschidere pe Cluj Arena. La finalul ceremoniei de deschidere a festivalului, tinerii au scandat in cor: “M**E PSD”, mesajul devenit celebru in toata tara ca urmare a scandalului placutelor suedeze de inmatriculare.
Si nu a fost singurul moment de la Untold care a vizat PSD. Cam aceeasi atmosfera s-a mentinut la petrecerea in tramvai organizata pe strada Splaiul Independentei. In zona din fata Cluj Arena a fost adus un tramvai care a fost transformat intr-un mic club.
Entuziasmul participanților a pierit în momentul în care o parte a scenei a luat foc. Incendiul ar fi pornit de la un echipament de flăcări defect. Inițial, s-a încercat stingerea focului cu o pătură, dar a fost nevoie de intervenția ISU. Festivalul a fost reluat fără ca cineva sa fie ranit.
Untold are loc la Cluj-Napoca in perioada 2 – 5 august, in perimetrul festivalului fiind amplasate un numar de 10 scene, atat pe stadionul Cluj Arena, cat si in zona Salii Polivalente si a Parcului Central, pe care vor urca 250 de artisti. Directorul general al Untold, Bogdan Buta, a declarat ca este asteptata prezenta a aproximativ 350.000 de persoane.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …