Monday , December 4 2023

VIDEO. Tom Hanks, filmat în timp ce mâinile îi tremură pe microfon, la lansarea filmului „Elvis”

Un clip video filmat pe 4 iunie îl arată pe actorul american Tom Hanks, starul din „Forrest Gump” și „Philadelphia”,  având un tremur necontrolat al mâinilor, scrie „New York Post”, citat de HotNews.

Tom Hanks vindecat COVID la SNL

În înregistrarea video care circulă intens pe internet se observă cum lui Tom Hanks, în vârstă de 65 de ani, îi tremură mâinile. Imaginile au fost publicate recent, dar au fost înregistrate în 4 iunie, la premiera australiană a noului său film „Elvis”, în timp ce Tom Hanks povestea ce a însemnat pentru el turnarea acestei pelicule.

Actorul american, cunoscut mai ales pentru rolul din „Forrest Gump” și dublu câștigător al premiului Oscar, a fost surprins în timp ce muta microfonul dintr-o mână în alta, timp în care încerca să ascundă tremuratul incontrolabil. La un moment dat, Tom Hanks chiar a încercat să țină microfonul cu ambele mâini.

Tom Hanks, care a declarat în 2013 că a fost diagnosticat cu diabet de tip 2, nu a făcut niciun comentariu privind tremuratul evident din timpul discursului pe care l-a ținut la premiera autraliană a noului său film „Elvis”. Reprezentanții actorului american nu au comentat pentru moment imaginile care circulă pe internet, potrivit „New York Post”.

Cinefilii s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii fani spun pe rețelele de socializare că starea de sănătate a actorului este o problemă ce ține de viața privată, alți internauți susțin teorii ale conspirație spunând că tremuratul lui Tom Hanks este cauzat de vaccinul anti-COVID. Actorul american se numără printre primele persoane publice care au fost testate pozitiv pentru coronavirus în martie 2020, în timp ce filma pentru filmul „Elvis” în Australia.

„Elvis”, noul film al lui Tom Hanks regizat de Regizorul Baz Luhrmann, spune povestea celebrului cântâreț, jucat de Austin Butler, din perspectiva managerului său, Tom Parker, interpretat de Tom Hanks. Pelicula surpinde o perioadă de peste două decenii din cariera lui Elvis Presley, naratorul poveștii fiind Tom Hanks, câștigător a două premii Oscar. Filmul care a făcut furori la Festivalul de Film de la Cannes va ajunge în cinematografele din România din 24 iunie.

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …