Friday , May 24 2024

VIDEO. S-a filmat înțepând prezervative într-un magazin și a postat pe TikTok. Reacția Auchan

O tânără s-a filmat în timp ce înțepa prezervative într-un supermarket din România, apoi le-a pus înapoi pe raft. Fata a postat imaginile pe un cont de TikTok.

Conform Antena 3, pe filmare se vede cum ține o cutie în mână din care scoate un prezervativ, îl înțeapă cu un ac și îl bagă înapoi în cutie, în timp ce spune: “Unul din trei, care sunt șansele?”.

Fata s-a îndreptat apoi spre casele de marcat, unde a pus cutia de prezervative înapoi pe raft.

Întâmplarea a avut loc într-un supermarket Auchan, reprezentanții acestuia spunând că, imediat după primirea informației, a fost transmisă o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară, cu maximă atenție, a integrității ambalajelor la vânzarea acestor produse.

”De asemenea, am realizat controlul tuturor produselor expuse la raft din categoria respectivă, în magazinul din Sibiu, în care a fost făcută filmarea. Am adăugat și mai multe afișe prin care rugăm clienții să anunțe angajații dacă găsesc un produs cu ambalaj deteriorat.

Probabilitatea ca produsul să fi ieșit din magazin este foarte scăzută, deoarece atât casierii noștri, cât și clienții sunt atenți la integritatea ambalajului produselor, în general, iar în cazul de față, specificul produsului face ca el să nu fie cumpărat dacă ambalajul este desigilat sau deteriorat. De altfel, la nivelul unui an, am casat cutii deteriorate de prezervative în valoare de peste 100.000 de lei.

Suntem consternați că cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audiență, și vă asigurăm că am demarat toate procedurile legale în acest sens. Siguranța și încrederea clienților sunt esențiale pentru noi, nu ne putem juca”, se arată într-un comunicat transmis de Auchan.

Vezi si

Cenușăreasa printre oligarhi. Un film american independent bulversează cursa pentru Palme d’Or

După filmele unor regizori legendari din Statele Unite precum Francis Ford Coppola și Paul Schrader, …