Thursday , July 18 2024

VIDEO. Rod Stewart, huiduit la un concert în Germania după ce a afișat pe un ecran o imagine cu Zelenski

Rockerul britanic Rod Stewart a fost huiduit pe scenă, vineri, în timpul unui concert desfăşurat la Quarterback Immobilien Arena din Leipzig, Germania, după ce a prezentat o imagine cu steagul Ucrainei şi cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, transmite marţi DPA.

Solistul în vârstă de 79 de ani, originar din Londra, a vorbit mereu deschis despre sprijinul său pentru Ucraina, el chiar ajutând o familie de şapte refugiaţi ucraineni să se mute într-o locuinţă pe care a închiriat-o şi pentru care tot el plăteşte facturile.

Sir Rod Stewart a mai folosit în turnee hitul său din 1991 “Rhythm Of My Heart”, pe care l-a descris ca pe un cântec de război, ca pe un moment dedicat Ucrainei. Înainte de a interpreta această piesă la Leipzig, o imagine cu steagul ucrainean a fost prezentată pe un proiector în spatele său. Apoi, pe un ecran gigantic a fost prezentată imaginea preşedintelui Zelenski, moment în care publicul a început să huiduie, să fluiere şi să-şi strige nemulţumirea, conform clipurilor postate pe reţelele de socializare.

“Am susţinut poporul ucrainean de-a lungul acestui război. Am aranjat ca membrii familiei mele să poată trimite ajutoare în această ţară, am închiriat o locuinţă în Regatul Unit pentru o familie de ucraineni şi am angajat doi ucraineni ca parte a echipei mele de turneu”, a declarat starul britanic pentru agenţia Press Association.

“Aşa că da, îl susţin pe Zelenski, susţin poporul ucrainean şi voi continua să fac acest lucru (…) Putin trebuie oprit. Mă simt foarte bine să cânt pentru publicul german, cu care împărtăşesc unele amintiri speciale şi abia aştept să urc pe scenă din nou, în cadrul concertelor pe care le mai am în Germania”, a mai susţinut el.

Sir Rod Stewart a organizat împreună cu familia sa transportul unor camioane pline cu ajutoare până la graniţa Ucrainei şi apoi a folosit aceleaşi camioane pentru a transporta un grup de refugiaţi (ucraineni) la Berlin.

Solistul britanic va reveni în Germania pentru a susţine concerte la Hamburg (20 iun – Barclays Arena), Koln (25 iun – Lanxess Arena) şi la Munchen (28 iun – Olympiahalle). (Agerpres)

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …