Tuesday , December 6 2022

VIDEO. Pink, omagiu emoționant adus Oliviei Newton-John, care a murit în august

Pink a cântat duminică pe scena American Music Awards (AMA) și a declarat că a fost „o onoare absolută” să îi aducă un omagiu Oliviei Newton-John, care a murit de cancer în luna august.

În timpul show-ului, cântăreața în vârstă de 43 de ani i-a adus un omagiu emoționant regretatei actrițe și cântărețe Olivia Newton-John. Pink a interpretat melodia „Hopelessly Devoted to You” din filmul „Grease”, în timp ce pe ecranul amplasat pe scenă se derulau imagini cu Newton-John.

Înainte de show, artista a declarat pentru ABC7 că șansa de a-i aduce un omagiu lui Newton-John a fost „o onoare absolută”, notează publicația People. „Am avut plăcerea de a fi în preajma ei de mai multe ori și a fost pe cât de drăguță pe cât v-ați putea imagina. A fost un adevărat icon și este o mare onoare să pot să-i cânt”, a spus Pink, citată de elle.ro.

Olivia Newton-John a murit în luna august a acestui an, la vârsta de 73 de ani. Starul din Grease a dus o luptă dureroasă cu cancerul timp de ani de zile, care la un moment dat a recidivat. Vedeta a fost diagnosticată prima dată cu cancer la sân în 1992 și a suferit o mastectomie parțială. După 21 de ani, boala a revenit, dar i-a făcut din nou față. În urmă cu trei ani, Olivia Newton-John a declarat în cadrul emisiunii „60 minutes” că are cancer în fază terminală, fără să știe cât timp mai avea de trăit.

Vezi si

George și Amal Clooney au strălucit la gala Kennedy Center găzduită de soții Biden

George Clooney și soția lui, Amal, au făcut impresie la evenimentul laureaţilor Kennedy Center, găzduit …