Monday , May 27 2024

VIDEO. Noua piesă a lui Miley Cyrus, elogiată de Gloria Gaynor, interpreta hitului „I Will Survive”

Cu un timbru special, foarte bine evidențiat de noua sa piesă, „Flowers”, Miley Cyrus este posibil să devină noua Gloria Gaynor. Interpreta hitului ”I Will Survive” este foarte impresionată de noua melodie cu care a ieșit Miley.

Piesa se numește ”Flowers” și a apărut ca răspuns la despărțirea artistei de actorul Liam Hemsworth. Piesa lansată recent vorbește despre o despărțire devastatoare și despre cum va reuși ea să își revină. Cântecul plin de durere a fost lansat ca un cadou, cu câteva ore înainte de ziua fostului iubit Liam Hemsworth.

Fiecare generație are nevoie de un hit emblematic, iar Gloria Gaynor e de părere că Miley Cyrus tocmai s-a înscris în cursa pentru această titulatură.

”Noua ta piesă duce mai departe torța speranței în lume, torța împuternicirii, îi încurajează pe cei în suferință să găsească motivația de a depăși momentul, de a găsi tăria în ei înșiși și de a prospera. Bravo, Miley!”, este mesajul cântăreței Gloria Gaynor, artista care a dăruit lumii poate cel mai ascultat cântec de despărțire, care dă un mesaj de speranță, foarte important pentru cineva în suferință.

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …