Tuesday , January 31 2023

VIDEO. Netflix a lansat luni al doilea trailer al documentarului „Harry & Meghan”

Cu câteva zile înainte de lansarea documentarului despre prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, planificată pe 8 decembrie, platforma de streaming Netflix a publicat luni cel de-al doilea trailer oficial al acestei producţii, în care cuplul princiar critică atât familia regală britanică, cât şi presa, informează AFP, citată de Agerpres.ro.

Noul trailer prezintă interesul pe care l-a suscitat cuplul princiar britanic până la căsătoria sa, apoi ecranul devine, dintr-o dată, complet negru. „Totul s-a schimbat”, poate fi auzită vocea prinţului Harry, instalat din 2020 în California alături de soţia lui, Meghan Markle, după ce a renunţat la toate atribuţiunile sale regale.

„Există o ierarhie în familie”, afirmă Harry, în vârstă de 38 de ani. „Există scurgeri de informaţii către presă, dar şi poveşti inventate (…) Este un joc murdar”, afirmă el, în timp ce pe ecran defilează imagini cu ziare şi cu standuri de presă.

„A existat un război împotriva lui Meghan, pentru a răspunde agendelor avute de alte persoane”, declară o avocată din anturajul cuplului princiar.

„Este vorba despre ură, este vorba despre rasă”, adăugă un alt prieten al cuplului.

Primele trei episoade din acest serial documentar, realizat cu un buget important şi aşteptat cu o anumită teamă la Palatul Buckingham, vor fi difuzate pe 8 decembrie, la exact trei luni după decesul reginei Elisabeta a II-a. Ultimele trei episoade vor fi difuzate de compania Netflix pe 15 decembrie.

„Am înţeles, nu mă vor proteja niciodată”, adăugă în acelaşi trailer vocea lui Meghan, în vârstă de 41 de ani.

„Eram terorizat, nu voiam ca istoria să se repete”, spune şi Harry, în timp ce pe ecran este prezentat chipul mamei sale, prinţesa Diana, decedată în urma unui accident de automobil produs în 1997 la Paris, în timp ce era urmărită de paparazzi. Prinţul britanic a denunţat totodată „durerea şi suferinţa femeilor care se căsătoresc cu persoane din rândul casei regale”.

„Nimeni nu ştie tot adevărul. Noi ştim tot adevărul”, a concluzionat el.

Primul trailer al noii producţii Netflix, realizată într-un stil foarte hollywoodian şi conţinând fotografii alb negru cu Meghan şi Harry, a fost lansat joia trecută, în perioada în care fratele mai mare al prinţului, William, se afla în Statele Unite alături de soţia lui, Kate, cu ocazia primului lor angajament oficial în străinătate după decesul reginei Elisabeta a II-a.

Prinţul William, devenit de atunci moştenitorul tronului britanic, menţine o relaţie extrem de rece cu fratele său mai mic, după ce Harry şi Meghan au criticat în mod public familia regală britanică în 2021, acuzând-o în special de rasism.

După lansarea acestui serial documentar, intitulat „Harry & Meghan”, prinţul Harry urmează să publice şi primul său volum de memorii pe 10 ianuarie 2023, intitulat „Spare”. Va fi o carte „cu o onestitate brută şi fără farduri”, potrivit editorului său.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …