Thursday , March 30 2023

VIDEO. Madonna și-a arătat fundul în direct la TV, la emisiunea lui Jimmy Fallon

Madonna și-a arătat fundul în direct la televizor, în timpul emisiunii  lui Jimmy Fallon, The Tonight Show. Cântăreața americană de 63 de ani, împliniți în 16 august, și-a ridicat fusta, în ciuda protestelor gazdei emisiunii.

În emisiunea ”The Tonight Show”, Madonna și-a ridicat fusta și audiența, scriu publicațiile internaționale, care arată imaginile video cu vedeta de 63 de ani. Inițial, Madonna s-a întins pe masa realizatorului TV Jimmy Fallon, îmbrăcată într-o fustă extrem de scurtă. Acesta a încercat să o acopere cu sacoul lui, pentru a nu ajunge imagini indecente la telespectatori.

Însă, în momentul în care Madonna a coborât de pe birou a dat de înțeles că nu înțelege ”îngrijorarea” lui Fallon, arătând exact ceea ce el a încercat să acopere. Madonna și-a ridicat fusta în direct și le-a arătat tuturor fundul. Imaginile au ajuns în întreaga lume.

Când a văzut-o întinsă pe biroul lui, Jimmy Fallon a spus: ”Nu, nu, de ce ai face asta?”. ”Oprește-te, oprește-te, opriți-o. Nu știu ce să fac”, a exclamat Jimmy Fallon, care s-a dezbrăcat de sacou pentru a o acoperi pe vedetă. “Nimeni nu va vedea nimic, Doamne” a spus Madonna în timp ce s-a întors cu spatele la camere și și-a ridicat rapid fusta.

Acesta nu a fost singurul moment într-o emisiune TV de maximă audiență în care vedeta a încercat să atragă atenția. În 1994, în emisiunea ”Late Show” cu David Letterman, a folosit cuvinte lipsite de sens, a fumat un trabuc și a vorbit despre droguri, amintește Insider.

Vezi si

Amsterdamul lansează o campanie de descurajare a turiștilor care vin doar ”să se dezlănțuie” în oraș

Municipalitatea Amsterdamului a anunțat marți lansarea unei campanii menite să descurajeze turiștii să vină doar …