Tuesday , September 21 2021

VIDEO. Lady Gaga a căzut de pe scenă, în timpul concertului din Las Vegas, când un fan a luat-o în brațe

Lady Gaga s-a accidentat în timpul concertului susținut joi seara, în Las Vegas. Artista a invitat un fan să i se alăture pe scenă și i-a sărit în brațe, însă Jack și-a pierdut echilibrul și a căzut de pe scenă. 

Lady Gaga a revenit la scurt pe scenă și a cântat „Million Reasons” împreună cu fanul accidentat, pe nume Jack. „Este uimitor. Ne iubim atât de mult încât am căzut de pe scena asta nenorocită. Am căzut unul în braţele celuilalt. Suntem ca Jack şi Rose din Titanic. Cred că ar trebui să bem un ceai după asta”, a spus artista potrivit bbc.com. „Singul lucru care nu e în regulă, e că avem nevoie de nişte trepte ca să pot urca înapoi pe scenă”, a mai spus Gaga.

Lady Gaga l-a încurajat pe tânărul Jack, vizibil afectat de cele întâmplate. „Nu îţi face griji, totul e bine. Nu este vina ta. Îmi poţi promite ceva? Te poţi ierta acum pentru ce tocmai s-a întâmplat?”, i-a spus Gaga.

Fanii au fost îngrijorați de starea lui Gaga, mai ales că aceasta suferă de fibromialgie, o afecțiune pe termen lung care provoacă durere pe tot corpul și poate duce, de asemenea, la sensibilitate crescută la durere, oboseală, rigiditate musculară, probleme de memorie și dificultăți de somn.

Vezi si

Antonio Banderas, alături de fiica sa Stella pe covorul roșu

Antonio Banderas a mers alături de fiica lui pe covorul roșu la ceremonia de deschidere …