Friday , March 1 2024

VIDEO. Inna a căzut de pe scenă la un concert în Turcia. Artista a ajuns la spital

Inna a căzut de pe scenă în timpul unui concert, la Istanbul. Artista a continuat show-ul timp de aproape jumătate de oră, apoi l-a întrerupt din cauza durerilor și a fost dusă la spital.

Cântăreaţa s-a rănit la ambele picioare și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Medicii i-au spus că nu a suferit fracturi, așa că Inna va continua turneul din Turcia.

„M-am speriat foarte tare, mi-am dat seama cât de gravă ar fi putut să fie situaţia, erau şi pietre, margine din beton. Am simţit că nu m-am lovit la cap. M-am sprijit în mâini şi mi-am dorit să continui show-ul pentru că veniseră o grămadă de oameni şi nu era vina lor. Am făcut 25 de minute de show pansată, doar că la un moment dat începuseră să mi se dezmorţească rănile de la picioare şi începusem să simt tot mai mare durerea. După 25 de minute a trebuit să mă opresc şi ne-am dus la spital. Am făcut radiografie, sunt în regulă, sunt doar zgâriate, lovite“, a declarat Inna.

https://www.tiktok.com/@antonia_popescu5/video/7077220602855165189?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6915022085895341574

 

Vezi si

Cel mai vechi ruj din toate timpurile are aproape 4.000 de ani

O descoperire arheologică din Iran a scos la iveală că cel mai vechi ruj din …