Saturday , August 6 2022

VIDEO. George Buhnici îşi cere iertare femeilor pe care le-a jignit: Am vorbit ca un mârlan. Am plătit şi plătesc scump

Vloggerul Geore Buhnici și-a cerut scuze public printr-o înregistrare video publicată marți, la o săptămână după scandalul declanșat de comentariile sale la adresa femeilor care vin la mare și după ce Consiliul pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat.

”O să o spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. Mulți dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost, nu am această scuză. Eram poate doar euforic datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat mai mult prin casă. Am reușit să fiu superficial și lipsit de empatie. Am jignit categorii întregi de oameni. Îmi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care le-am agresat prin imbaj, grobianism și lipăsă de politețe. Am plătit și plătesc scump”, a spus Buhnici.

”Mă voi concentra mai mult pe familie și pe lucrurile pe care știu să le fac. Am învățat foarte multe din această situație extremă. Sper ca dezbaterea să fie utilă tuturor”, a mai spus Buhnici.

BCR este prima mare companie care anunță că renunță la colaborarea cu influencerul George Buhnici, după ce afirmațiile făcute de vloggerul George Buhnici privind „vergeturile” femeilor de pe plaja de la festivalul Neversea au declanșat o dezbatere aprinsă în societate și au atras critici vehemente.

Mai mult, Buhnici a făcut o glumă și pe seama soției sale, punând-o în situaţii umilitoare, întorcând-o în faţa camerei TV, să vadă lumea că e „ca o minoră”: ”Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!”. Lorena Buhnici a apărut apoi în cadru râzând, iar soțul ei a pus-o să facă o piruetă în fața camerei: „Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”„25”, spune reporterul, iar Buhnici insistă: „25, mulțumesc”.

Vezi si

„Joker” va avea o continuare, tot cu Joaquin Phoenix în rol principal, alături de Lady Gaga 

O continuare a thrillerului psihologic premiat cu Oscar „Joker”, care are drept protagonist unul dintre …