Monday , February 6 2023

VIDEO. Cezar Ouatu a ridicat in picioare juriul X Factor Marea Britanie, dar Simon Cowell l-a luat la misto pentru engleza sa

Cezar Ouatu a fost luat la mișto de Simon Cowell, la audițiile pentru ”X Factor” din Marea Britanie. La final însă cel care a râs mai bine a fost Cezar Ouatu.

Cezar Ouatu și-a făcut apariția pe scena de la ”X Factor” din Marea Britanie. Vizibil emoționat, artistului nu-i venea să creadă că se află în fața juraților. În momentul în care a început să se prezinte și să motiveze prezența lui la ”X Factor”, Cezar Ouatu s-a fâsticit și a vorbit într-o… ”engleză de baltă”. Bineînțeles, a fost taxat de Simon Cowell, care nu a rezistat tentației de a-l corecta pe artistul nostru.
”-Bună!
-Bună!
-Ce faci? Cum ești?
-Un pic emoționant, dar în sfârșit sunt aici.
-Prezintă-te!
-Sunt Cezar, m-am născut în România, dar am crescut în Italia. A fost un drum lung, dar sunt foarte fericit să mă aflu aici în această seară. Pentru mine e un moment special pentru că este unul dintre cele mai mari vise ale mele.”, a fost discuția dintre Cezar și jurați până în momentul în care Simon Cowell l-a corectat pe românul nostru pentru exprimarea greșită în engleză.
To me! (n.r. pentru mine)”, i-a spus Simon Cowell lui Cezar Ouatu. Iar răspunsul artistului a fost ”Da!”, fără să-și dea seama de greșeala de exprimare pe care a făcut-o. Momentul a fost savurat de public care a râs în hohote, mai ales când Simon Cowell a mărturisit că îl înțelege oricum pe artistul român.
Ei bine, poate nu știe Cezar Ouatu să se exprime foarte bine în engleză, dar cu siguranță știe să cânte. Iar în momentul în care și-a început numărul, artistul i-a lăsat pe toți mască! Robbie Williams, Ayda Field. Louis Tomlinson și ”the one and only” Simon Cowell s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat pe Cezar Ouatu încă dinainte de a-și termina prestația magnifică.
Cezar Ouatu a ajuns la X Factor Marea Britanie datorită unui pariu pe care l-a avut cu un apropiat. ”Totul a plecat de la un pariu pe care l-am pierdut și porunca în urma acestuia a fost să mă înscriu pe aplicația respectivă, la întâmplare. Apoi am luat-o în serios.”, a dezvăluit Cezar Ouatu la Antena 1.

cancan.ro

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …

One comment

  1. Simon Cowell l-a intrebat “To meet me?” / Sa ma intalnesti pe mine? la care Cezar a raspuns “ da”. Nu a ras nimeni de nimeni.
    Exprimarile lui Cezar cat si a lui Simon au fost clare pentru cine a stiut sa asculte.
    Sunt de parere ca accest articol ar trebui revizuit.