Saturday , March 25 2023

VIDEO. Anthony Delon și Mickey Rourke filmează la Oradea o producție a unui regizor român, preot ortodox

Actorul american Mickey Rourke și cel francez Anthony Delon, fiul cunoscutului actor Alain Delon, încep la Oradea filmarea pentru o producție regizată de un român.

Mickey Rourke ajunge în România pe 12 februarie, pentru a juca în filmul „21 de rubini”, semnat de preotul și regizorul orădean Ciprian Mega, relatează ebihoreanul.ro. Anthony Delon a sosit deja în Oradea și a postat pe Instagram un videoclip în timp ce se plimbă prin parcul I. C. Brătianu din Oradea.

„Sunt în România, la Oradea, unde luni, voi începe munca (la n.r.) un film. O producție românească, cu un realizator tânăr, un film care are două particularități, plăcute amândouă: prima este că mă voi reîntâlni cu Mickey Rourke pentru filmări, iar a doua este că regizorul este un tânăr preot ortodox.

Religia dă un fel de inspirație aparte. Tipul e serios, a avut filme selectate la Berlin, la Moscova”, a transmis actorul într-o filmare postată pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anthony Delon (@therealanthonydelon)

În pelicula care se va filma la Oradea vor mai apărea Elisabetta Pellini, dar și actori români cum ar fi Dorel Vișan, Ela Ionescu, Magda Catone sau Răzvan Vasilescu.

„Ne-am oprit asupra actorului Mickey Rourke pentru că este un actor de film cu multe nuanțe. M-a impresionat jocul său actoricesc din filmul «Luptătorul», unde a reflectat fidel toate zbaterile personajului”, a declarat preotul Ciprian Mega, cel care va asigura regia filmului, pentru ebihoreanul.ro.

Vezi si

Mark Zuckerberg a devenit tată de fată pentru a treia oară

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a devenit tată pentru a treia oară, el postând imagini cu …