Thursday , July 7 2022

VIDEO. Actorul Michael Madsen recreeaza la el acasa o scena din filmul lui Tarantino "Reservoir Dogs"

Actorul american Michael Madsen a recreat o scenă emblematică din filmul lui Quentin Tarantino „Profesioniştii crimei/ Reservoir Dogs”.

Michael Madsen a intrat din nou în pielea diabolicului Mr. Blonde pentru a încuraja oamenii să respecte recomandările de distanţare socială şi izolare ca măsuri de protecţie în faţa noului coronavirus, potrivit The Hollywood Reporter, citat de Mediafax.
Clipul este filmat acasă la Madsen, unde o persoană cu o cameră video îi urmăreşte pe membrii familiei acestuia, toţi purtând bandaje pline de sânge peste câte o ureche. Clipul face aluzie la una dintre cele mai celebre scene din filmele lui Tarantino, cea în care Vic Vega/ Mr. Blonde îi taie o ureche unui poliţist.

Fundalul sonor al clipului este asigurat de piesa “Stuck in the Middle With You”, cântată de Stealers Wheel, inclusă şi în filmul din 1992.
Clipul se încheie cu Madsen dansând, îmbrăcat cu partea superioară a costumului din film şi pantaloni de pijamale, şi cu mesajul “Fiți în siguranță. Stați acasă”.
Michael Madsen este unul dintre actorii preferaţi ai lui Quentin Tarantino, cel mai recent cei doi colaborând la “Once Upon a Time in Hollywood”, lansat anul trecut.

Vezi si

Rihanna, cea mai tânără femeie miliardar din SUA

Rihanna, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani, a devenit cea mai tânără miliardară …