Monday , September 25 2023

Victor Slav trage de timp. S-a razgandit in privinta divortului?

slav

Victor Slav nu mai este atât de convins de faptul că vrea să pună capăt mariajului cu Bianca Drăguşanu. Deşi apropiaţii l-au sfătuit să introducă actele de divorţ cât mai repede posibil, prezentatorul rubricii meteo întârzie această procedură.
Victor a devenit foarte confuz în ceea ce priveşte despărţiea de soţia sa, Bianca. După escapada roşcatei la Paris, alături de fostul iubit, Adrian Cristea, prezentatorul rubricii meteo a anunţat oficial că va divorţa de cea care i-a fost nevastă  timp de aproape patru luni.
Au trecut aproape două săptămâni de la anunţul făcut public, însă Victor nu se grăbeşte să intenteze actele de divorţ. Deşi apropiaţii săi, dar şi membri ai familiei l-au sfătuit să pună capăt mariajului cu Bianca, Victor pare că s-a răzgândit în privinţa divorţului, amânând pe cât posibil această procedur, scrie spynews.ro. .
În timp ce prezentatorul este confuz în ceea ce priveşte această decizie, soţia sa, Bianca s-a resemnat, revenind la obiceiurile care au consacrat-o.
“În ceea ce priveşte divorţul, în acest moment mingea este în terenul lui Victor, care însă pare nehotărât. Au trecut două săptămâni în care ar fi putut să depună actele. Oricum ar fi, eu sunt resemnată. Ce nu te omoară te întăreşte! În timpul ăsta însă eu nu pot sta în loc până se hotărăşte el, nu mă pot închide în casă. Îmi văd de munca mea şi ies cu prietenii”, a mărturisit Bianca Drăguşanu.

Vezi si

Greva scenariștilor de la Hollywood la final, după semnarea unui acord de principiu. Actorii sindicaliști continuă protestul

Scenariştii de la Hollywood, a căror grevă paralizează industria de aproape cinci luni, în cea …