Thursday , September 28 2023

Victor Slav si-a retras cererea de divort

victor-bianca

La două săptămâni după ce Bianca Drăguşanu s-a întâlnit pe ascuns la Paris cu fotbalistul Adrian Cristea, Victor Slav, soţul încornorat, a depus actele de divorţ. “Băiatul de la meteo” îi dăduse întâlnire soţiei sale vinerea trecută la un notariat din zona Unirii a Capitalei, unde au depus cererea în care solicitau separarea pe cale amiabilă. Documentul a fost semnat de ambii parteneri, iar cei doi au primit termen de o lună pentru o posibilă revenire asupra deciziei de despărţire. Şi, surpriză! Ieri, la numai patru zile de când a fost depus dosarul, Victoraş a anulat cererea de divorţ… fără nici o motivaţie. Ce s-a întâmplat în acest weekend cu băiatul cu muşchi bine lucraţi la sală? Conform unor apropiaţi ai acestuia, Victor îşi iubeşte soţia foarte mult şi este dispus să mai dea o şansă căsniciei lor. Acesta ar fi motivul pentru care încă nu şi-a luat toate hainele de la Bianca de acasă şi nici nu se grăbeşte să redevină burlac.
Weekendul trecut, Victor Slav s-a întâlnit cu mai mulţi prieteni, s-a distrat şi a reuşit să se detaşeze de scandalul care i-a zdruncinat sufletul din temelii. Bianca s-a aflat în această perioadă la Sibiu, la un târg de rochii de… mireasă, unde şi-a susţinut prietena, pe designerul Ana Radu. Pozele pe care cei doi soţi şi le-au postat pe contul de socializare i-au arătat surâzători, înconjuraţi de prieteni, fără tristeţea, lacrimile sau reproşurile pe care şi le-au făcut săptămâna trecută prin intermediul internetului.
“Victor s-a frământat îndelung, încercând să treacă peste orgoliul de bărbat rănit pe care soţia «l-a tradus» cu un fotbalist… De asta murea el de ciudă! Până la urmă, s-a gândit că ţine prea mult la Bianca şi nu poate s-o lase aşa uşor din mână. Se vor împăca probabil, sunt tineri şi frumoşi”, ne-au dezvăluit surse din anturajul celor doi.
libertatea.ro

Vezi si

Fostul premier finlandez Sanna Marin a semnat un contract cu agenția de talente care îi reprezintă pe Bradley Cooper, Tom Hardy și Keira Knightley

Fostul premier finlandez Sanna Marin a semnat un contract cu agenția de divertisment și management …