Monday , January 17 2022

Victor Slav a semnat pe ultima suta de metri cu Antena 1. Va fi coprezentator la "Danseaza printre stele"

slav

Este oficial! Victor Slav, unul dintre cei mai râvniți bărbați din lumea mondenă, a semnat cu Antena 1, marea rivală a foștilor săi colegi de la PRO TV.
Slav va putea fi văzut în emisiunea “Dansează printre stele”, acolo unde va fi unul dintre coprezentatorii care se va ocupa de interacțiunea cu concurenții, alături de Lili Sandu. Prezentatorul emisiunii va fi Horia Brenciu, deşi, iniţial, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu fusese luat în calcul pentru această poziţie.
“Mi-am dorit foarte mult să fac divertisment, este o provocare și pentru mine și mă bucur că sunt implicat în acest proiect atât de mare”, a declarat Victor Slav.
Emisiunea va debuta duminică, iar cuplurile care se vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro sunt următoarele: Alina eremia și Iuri Ribac, Alina Pușcaș și Bogdan Boantă, Cosmina Păsărin și Bruce, Diana Munteanu Niculescu și Ștefan Ciubotaru, Raluka și Lilian Cărăuș, Sandra Izbașa și Petrișor Ruge, Cosmin Seleși și Maria Popescu, Mihai Ristea și Luiza Comșa, Muneer și Stela Domnițanu, Nicolai Tand și Elena Andreianu, Speak și Cocuța și Vladimir Drăghia și Elena Voscoboinic.
libertatea.ro
 

Vezi si

Prinţul Harry vrea din nou protecţie din partea poliţiei atunci când intră în Marea Britanie

Prinţul Harry a lansat o acţiune în justiţie pentru a putea beneficia de protecţie din …