Friday , January 28 2022

Victor Rebengiuc: "Stela Popescu spune aceleasi bancuri de 50 de ani"

Victor Rebengiuc consideră că partenera sa de viaţă, actrita Mariana Mihut, este o actriţă foarte talentată şi ar fi meritat să primească o astfel de “distincţie” înaintea altor artişti celebri precum Stela Popescu.
“După primele două-trei steluţe care s-au dat acolo, acum a început, aşa, să se dea la grămadă. După părerea mea, primul care ar fi meritat să primească acea stea ar fi fost Liviu Ciulei, iar după aceea Pintilie. Au organizat un soi de referendum dintr-ăsta – hai să premiem actorii cei mai buni şi în luna în care s-au născut le punem steaua”, a spus actorul pentru Ring.
“Păi, are Stela Popescu stea înaintea Marianei Mihuţ? Cum adică? Păi, cine e Stela Popescu, care spune aceleaşi bancuri de 50 de ani, şi cine e Mariana Mihuţ, care are un repertoriu de roluri extraordinare făcute până acum?”, a declarat Rebengiuc.
Despre soţia sa, Rebengiuc are numai cuvinte de laudă. “Este o actriţă deosebită. Pe mine mă uimeşte de fiecare dată, cu fiecare rol pe care îl joacă. Noi nu lucrăm acasă, nu stăm să ne sfătuim. Fiecare are concepţia lui, are treaba lui, fiecare are altă metodă de a se apropia de rol. În plus, vreau să am surpriza de a o vedea pe scenă”, a adăugat el.

Vezi si

Elton John are Covid și a anulat două concerte din turneul mondial de adio

Elton John a anunţat că are Covid-19, context în care a anulat două concerte din …