Monday , December 4 2023

Victor Ponta și Daciana au adoptat o fetiță. Micuța Maria are șase ani

Victor Ponta, fost premier al României, a anunţat în emisiunea lui Denise Rifai că el şi soţia sa, Daciana Sârbu, mai au o fetiţă, dar nu a vrut să dea detalii. Cu precizări a venit gazda emisiunii pe o rețea de socializare, spunând că soții Ponta au adoptat o fetiță.

La câteva ore după ce Ponta a vorbit public despre acest subiect delicat, soţia sa a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care par să fie cele două fiice ale lor, Irina, de 12 ani, şi micuţa Maria, în vârstă de 6 ani.

Mesajul Dacianei Sârbu care însoţeşte această postare lămureşte totul: “Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos şi neaşteptat, viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil. Ne bucurăm din nou de inocenţa copilăriei şi mai prelungim puţin binecuvântarea de a avea un copil mic alături de noi. Vă mulţumim tuturor celor care veţi înţelege că nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejăm pe Maria şi să o ajutăm să ajungă la un echilibru în noua ei viaţă alături de noi. #believe #hope #love #bestteam Maria Irina Andrei”, a scris Daciana Sârbu, soţia lui Victor Ponta, miercuri, pe pagina de Instagram.

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …