Friday , August 19 2022

Victor Ponta, campanie pe muzica lui Alexandru Andries, fara acordul artistului: „Băieţii veseli au folosit fără pic de jenă un cântec de-al meu. Fără niciun fel de acord“

andries

Echipa din spatele campaniei electorale a lui Victor Ponta a „împrumutat“ o piesă a cântăreţului Alexandru Andrieş, fără acordul artistului, şi a folosit-o într-o filmare prin care îl atacă pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, scrie paginadepolitica.ro.
Echipa de campanie a premierului Victor Ponta, deputat PSD şi candidat la alegerile prezidenţiale, a folosit „Nu-i nici o glumă“, semnată de artistul Alexandru Andrieş, ca melodie de fundal pentru un clip video despre imobilele pe care le deţine Klaus Iohannis în Sibiu.
Un internaut i-a atras atenţia lui Alexandru Andrieş, acuzându-l că „a fost plătit de Ponta“ pentru a-şi da acordul să-i fie folosită piesa. Artistul, însă, a negat, precizând pe contul personal de Facebook că „băieţii ăia veseli au folosit fără pic de jenă“ cântecul, care nu are nicio legătură cu campania electorală de acum, şi a lămurit că nu a existat niciun fel de acord din partea lui.
 

adevarul.ro

Vezi si

Apple a lansat o actualizare software pentru a remedia deficienţele de securitate de pe iPhone, iPad şi Mac

Apple a lansat o actualizare software pentru a remedia deficienţele de securitate de pe dispozitivele …