Tuesday , June 18 2024

Victor Ciutacu îşi mută emisiunea "Vorbe grele" de la Antena 2 la o altă televiziune

Victor Ciutacu
Talk show-ul “Vorbe grele”, prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent în grila de toamnă a postului Antena 2, jurnalistul urmând să realizeze emisiunea la o altă televiziune şi să îşi continue activitatea la Jurnalul Naţional, unde este redactor-şef.
Victor Ciutacu, redactorul-şef al cotidianului Jurnalul Naţional, a confirmat, pentru MEDIAFAX, că, din toamnă, nu va mai face emisiunea “Vorbe grele” la Antena 2.
“Ne despărţim prieteni. Eu o să rămân la Jurnalul Naţional şi în proporţie de 90% o să fac emisiunea în altă parte”, a explicat Victor Ciutacu.
Potrivit unor surse, din toamnă, emisiunea lui Victor Ciutacu va fi difuzată, cel mai probabil, pe postul Antena 3.
De asemenea, Dan Diaconescu i-ar fi făcut lui Victor Ciutacu o ofertă pentru grila de toamnă a postului OTV şi ar exista şi o a treia televiziune interesată să preia emisiunea jurnalistului.
Victor Ciutacu a refuzat să facă orice comentariu privind noua destinaţie a emisiunii sale.
Emisiunea “Vorbe grele” cu Victor Ciutacu este prezentă în grila televiziunii Antena 2 din anul 2007, de la lansarea postului. Potrivit site-ului Antena 2, emisiunea “Vorbe grele” este “altceva pe o piaţă media saturată de isterie”. “«Vorbe grele» nu a fost, nu este şi nu va fi niciodată o emisiune de tipul clasicei înşiruiri întrebare-răspuns, pentru simplul motiv că Victor Ciutacu participă activ la dezbatere, pentru că are părerile sale, pe care şi le susţine şi argumentează cum crede el de cuviinţă”, se mai arată pe site-ul postului Antena 2.
Televiziunea Antena 2 s-a lansat în anul 2007 şi face parte din trustul de media Intact, controlat de familia Voiculescu. Antena 2 este un post de televiziune de nişă, specializat pe talk show-uri, care tratează în aceeaşi măsură probleme din viaţa de zi cu zi a omului obişnuit, cât şi subiecte de actualitate cu accent pe zona celebrităţilor. Targetul postului este format din populaţia urbană, cu vârsta de peste 18 ani, potrivit site-ului www.intactmediagroup.ro.
Intact Media Group deţine şi televiziunile Antena 1, Antena 3, Antena Internaţional, Euforia TV şi Gsp TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiile Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear şi Confidenţial.

Vezi si

Cinci destinații de evitat pentru turiștii care vor să economisească bani

Un studiu recent realizat de publicația britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele …

error: