Victor Ciutacu a anunțat că are COVID: „Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor”

reportersite
26 noiembrie 2020, 19:04

Realizatorul România TV Victor Ciutacu are COVID și a anunțat acest lucru pe Facebook.

”Orice moment vine la un moment dat; nu neapărat cel oportun, dar asta e. Așa că fac aici cuvenitul anunț: deci, da, tocmai am fost testat pozitiv. Nu mă tăvălesc deloc în chinuri, am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu și organismul, sper să fie doar atât. Mi-am anunțat contacții, sunt izolat la domiciliu, separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soție. Care a fost testată negativ.

secretarasite După cum am mai anunțat într-o confesiune anterioară, cred în existența virusului ucigaș. Nu mă închin la el, că încă nu mi-a luat și mințile, doar că acum îl și simt aproape de mine; neplăcut și inconfortabil de aproape. Și, înainte să se repeadă propaganda să dea cu ghioaga, am și purtat intens masca, lucru ușor de probat cu mărturii ale colegilor și ale șoferilor de Uber. Dacă mă întrebați pe mine, fără să pot jura, am indicii că l-am luat pe carcalac de la un bun prieten. Doctor, purtător aproape obsedat de mască”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.
secretarasite„N-am de gând să fac aici reality show cu viața și cu sănătatea noastră, așa că nu vă așteptați la update-uri psihotice. Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor, o perioadă, pe skype. Dacă mă prăbușesc, încerc să-mi scriu în avans un necrolog mișto, că am talent la asta. Dar, dat fiind că nu mi-am încheiat socotelile și nu mi-am achitat toate datoriile, înclin să cred (și sper) că voi duce povestea pe picioare.

N-am sfaturi înțelepte să vă dau. Nu cred că aveți nevoie de mine să vă spălați pe mâini și să purtați (au ba) mască. Dar, în locul strategilor comunicaționali ai puterii politice, m-aș feri să diseminez mesajul „purtați mască, protejați-vă” prin intermediul celor care tocmai anunță că au fost infectați.”, a mai scris Victor Ciutacu pe Facebook.

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. anonim 02/12/2020 la ora 9:43 -

  La postul de televiziune Realitatea Plus, in emsiunea doamnei Anca Alexandrescu am aflat ca acest VICTOR CIUTACU, formator de opinie publica este unul dintre personajele benericiare a unei imunitati acordate in mod asa zis miraculos de catre conducerea DNA.
  Si ca sa vezi omul de afaceri IANCU a primit 10 ani de inchisoare cu executare pentru coruptie si asociatul pardon amicul sau VICTOR CIUTACU a primit praful de pe toba din partea DNA-ului.
  Foarte bine o sa spunem noi, DNA a cercetat si a ajuns la concluzia ca VICTOR CIUTACU este cinstiti, corect, modest sau poate ca este pur si simplu o campanie de presa negativa menita sa-l discrediteze pe acest VICTOR CIUTACU.
  Surpriza este ca din dezvaluirile Ancai Alexandrescu aflam ca Victor Ciuteacu, dinurse financiare numai de Fiscul din Romania ne- investigate, acelasi modest aparator al electoratului PSD-idist, adica saracie, manelizare si indoctrinare anti-UE , este unul dintre clientii de top ai cluburilor de fitze de le Coasta de Azur din Principatul Monaco.
  Ca sa vezi in plina campania anticoruptie, cand sefii DNA anuntau triumfalnic cate eforturi fac ei , unul dintre clientii lor, acest VICTOR CIUTACU se plimba cu jeturile private – pe diverese locatii iaccesibirle sau rezervate celor mai bogati oameni de pe planeta, ca obisnuia sa i a masa la cel mai scumpe restaurante de la Monaco, ca era beneficiar al unor spnsorizari financiae din partea discretilor miliardari din Romania .
  Ce impozite si taxe a platit fiscului din Romania acest Victor Ciutacu intreb si eu ca daca DNA -ul l a facut scapat poate ca ANAF-ul ar trebui sa l intrebe ce surse financiare i-au asigurat distractiile , provenineta lor si ce impozite plateste acest personaj.