Wednesday , July 24 2024

Vica lui Piturca: "Am fumat marijuana cu ginerele presedintelui Basescu"

vica-blochina

Pe Vica Blochina (37 de ani) şi Bogdan Ionescu (33 de ani), ginerele preşedintelui României, îi leagă o poveste cu parfum de… marijuana. La filmările pentru emisiunea “Te pui cu blondele” (Antena 1), fosta amantă a lui Piţurcă a povestit, senină, cum ea şi Bogdan Ionescu au consumat droguri uşoare într-un local din Amsterdam (Olanda).

Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă, nu a fost chiar uşă de biserică, însă nimeni nu se aştepta ca ea să recunoască atât de uşor că, în urmă cu ceva vreme, a consumat droguri uşoare, într-o escapadă cu prietenii.
În plus, dezvăluirea numelui persoanei care o însoţea în acel moment euforic nu va fi deloc de placul lui Traian Băsescu, căci, surpriză!, este vorba chiar despre şarmantul său ginere:
“Da, am fumat şi eu marijuana cu mulţi ani în urmă, pe când eram la Amsterdam cu o gaşcă de prieteni, printre care se afla şi Syda (n. r. – soţul Elenei Băsescu). Eram cu toţii foarte tineri, voiam să încercăm senzaţii tari. A fost prima şi ultima dată când am încercat aşa ceva. Nici Syda nu a mai fumat de atunci, din câte ştiu eu. A doua zi după ce am fumat marijuana cu Syda, încă pluteam”, li s-a confesat ea reporterilor ziarului Libertatea.
Această mărturisire o va costa, probabil, prietenia cu Syda, căruia i-a şifonat serios imaginea de băiat cuminte.
Întrebată de reporterii noştri dacă şi Victor Piţurcă, bărbatul cu care s-a iubit 16 ani, a fumat marijuana, Vica a sărit imediat în apărarea selecţionerului României: “A, nu, n-are el treabă cu de-astea. Piţi nu bea, nu fumează şi nu a consumat niciodată droguri, căci este sportiv!”.
libertatea.ro

Vezi si

Un mineral care conține molecule de apă, descoperit în eșantioanele aduse de pe Lună de sonda chineză Chang’e-5

Oamenii de știință dintr-o echipă chineză au identificat, într-un eșantion adus de pe Lună de …