Viata Mihaelei Radulescu la bloc, la Monte Carlo. Cum e sa dai nas in nas zilnic cu vedete de top

reportersite
28 mai 2013, 11:37

mihaela radulescuViaţa bate filmul. Aceasta este expresia care ar putea descrie cel mai bine ce face Mihaela Rădulescu la Monte Carlo. Vedeta a dezvăluit pe noua platformă virtuală, 22foryou.co, ce vecini celebri are şi că ia masa la acelaşi restaurant ca şi Alain Delon.

Mihaela Rădulescu a povestit că este aglomeraţie de vedete pe metru pătrat în aceste zile la Monte Carlo. Motivele? Marele premiu de Formula 1 şi Festivalul De la Cannes au adunat starurile grămadă.

„Ajunge să ieşi câţiva metri din casă şi dai de câte un star. Azi îşi plimbă câinele Nicole Scherzinger (cântăreaţa e iubita pilotului Lewis Hamilton), aseară au «făcut valuri» Cameron Diaz şi Leonardo di Caprio, pe iahtul Tag Heur (cei doi sunt ambasadorii acestei mărci de ceasuri), Alain Delon lua masa la restaurantul caruia io îi zic «cantina» noastră, pentru că e la doi paşi de casă şi mergem de 2-3 ori pe săptămână…”, a scris Mihaela Rădulescu.

În aceste condiţi, vedeta susţine că viaţa la bloc nu a fost nicicând mai captivantă.

„Când Monsieur Delon nu e prin zonă, mai am o pereche de ochi albaştri cărora le zâmbesc aproape zilnic – cei ai vecinului meu….Roger Moore. Da, chiar celebrul James Bond din vremuri îndepărtate, care locuieste aici, in blocul de lângă mine, dar vine mereu să-şi viziteze fiul, care stă chiar…sub mine. Un alt vecin celebru e mai tânărul Novak Djokovic, numărul 1 mondial la tenis, cu care mă mai intersectez la lift sau în garaj”, a adăugat Mihaela Rădulescu pe noua platformă media.

click.ro