Tuesday , May 11 2021

"Viaţa lui Teo ţine de noroc şi de voia lui Dumnezeu"

Prof.dr. Sorin Simion susţine că vedeta de televiziune a pierdut timp preţios la clinica particulară la care a mers iniţial in Romania şi apoi când a fost dusă la Viena.
“Consider că starea lui Teo este foarte proastă şi că prin evaluările permanente – scooring – şi tomografii se puteau anticipa eventualele complicaţii. În acest moment, riscul major îl reprezintă posibilitatea apariţiei leziunilor vasculare sau a unui şoc septic”, a declarat prof. dr Sorin Simion pentru Ring.
„În cazul ei s-a făcut o evaluare prea amănunţită, iar familia a influenţat deciziile medicilor, a intervenit prea mult şi a făcut unele alegeri nefericite. La debutul bolii, Teo avea nevoie de un consult chirurgical riguros şi putea fi operată la Elias. De ce a mers întâi la o clinică privată şi abia apoi la spital? A pierdut timp preţios”, a explicat doctorul.
“Secretomania din jurul cazului ei a fost dăunătoare. Nu se ştie ce analize i s-au făcut la Elias, dar, categoric, putea fi operată de medicii de acolo. Puteam să o operez şi eu, şi mulţi alţi colegi de-ai mei din alte spitale, deci exista alternativă şi poate că şansele ei erau mai mari. Deplasarea la Viena nu i-a făcut bine. Cu fiecare operaţie nouă îi scad imunitatea, puterea de refacere a organismului şi de reacţie la tratament. Viaţa ei ţine de noroc şi de voia lui Dumnezeu”, a încheiat medicul Simion, şeful Clinicii de Chirurgie a Spitalului Colentina.

Vezi si

Bennifer 2.0. Ben Affleck și Jennifer Lopez, escapadă romantică în Montana, la 17 ani de la despărțire

După ce au trecut prin atâtea, la 17 ani de la despărţire, Jennifer Lopez și …