Sunday , September 25 2022

Vi-l amintiți pe Kramer din „Seinfeld”? Așa arată azi, la 71 de ani, actorul căzut în dizgrație

A devenit celebru odată cu rolul Cosmo Kramer din serialul de comedie Seinfeld, care a rulat din 1989 până în 1998. Notorietatea câştigată graţie interpretării lui extraordinare l-a adus pe actorul Michael Richards în atenţia media, după Seinfeld acesta continuându-şi cu succes cariera de comediant.

Asta până în anul 2006, când actorul a fost în centrul unui scandal mediatic ca urmare a unei tirade rasiste ţinute asupra unor persoane de culoare din public, pe când comediantul ţinea un show de stand-up comedy. A fost momentul care l-a îngropat, pur şi simplu, pe Michael Richards, actorul retrăgându-se prematur din lumea comediei. În ultimii ani, actorul ajuns acum la 71 de ani a mai încercat apele serialelor de comedie cu roluri secundare sau de invitat.

Astăzi, îl regăsim pe Kramer aproape de nerecunoscut, cu o barbă generoasă care aproape că îi camuflează faţa, aşa cum putem observa într-o fotografie publicată de tabloidul The Sun.

Cât despre viaţa personală a actorului, acesta se află la a doua căsătorie, ajungând la altar cel mai recent în 2010, la vârsta de 60 de ani, cu o femeie mult mai tânără decât el, actriţa Beth Skipp. Fostul Kramer este de două ori tată: al unei fiice de 46 de ani şi al unui băiat de 10 ani.

okmagazine

Vezi si

Motanul-vedetă Stepan, fugit din calea bombelor din Ucraina, s-a întors acasă

Cel mai popular motan din Ucraina, Stepan, blogger de succes, fugit la începutul războiului din …