Vezi ce suma fabuloasa cere Bianca de la televiziuni pentru imagini in exclusivitate de la nunta ei cu Victor Slav!

reportersite
04 iunie 2013, 13:15

bianca-victor slavMai sunt patru luni pana la cea mai asteptata nunta a anului, cea dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav! Motiv pentru viitoarea mireasa de a incepe tratativele cu cateva televiziuni pentru a le vinde imagini unice de la cel mai important eveniment din viata ei! Fireste pe sume uriase, ca doar nimic nu mai e pe gratis in lumea asta!

Roscata, infloritoare inainte de cel mai important moment din viata eiApropiatii Biancai sustin ca vedeta incearca sa obtina cat mai multi bani din casatoria cu Victor! Dincolo de invitati, care, bineinteles, vor cotiza serios la masa, roscata vrea sa scoata banuti buni de la televiziuni pentru exclusivitate.

“Bianca ar vrea sa primeasca minim 70.000 de euro de la o televiziune pentru o transmisie in direct si imagini inedite de la petrecere. Este in discutii avansate cu PRO TV, dar nu se stie daca va bate palma cu cei de acolo sau va mai discuta si cu alte posturi de top din Romania! Pana atunci, mai este destul timp si de aceea, nu se grabeste sa ia o decizie, va hotari pe indelete ce este mai bine pentru ea. Mai ales ca mai pot interveni si alte lucruri pe parcurs”, a declarat pentru WOWbiz.ro o prietena de-a Biancai Dragusanu!

Dragusanu a negociat si nunta cu Cristea, insa, pana la urma, a fost in zadarPe de alta parte, aceleasi surse spun ca, pe vremea cand era iubita lui Adrian Cristea si vroia sa se marite cu el, Bianca a cerut mult mai multi bani pentru a da imagini de la nunta!  „A discutat cu televiziunile chiar si pe 100.000 de euro! Din pacate, ea si Printu’ nu s-au mai casatorit si totul a ramas la stadiul de discutii”, a mai povestit prietena roscatei.