Sunday , December 4 2022

Vezi ce presedinte american a dezvirginat o angajata de la Casa Alba

Fostul presedinte american, John F. Kennedy, a dezvirginat o angajata a Casei Albe de 19 ani, intr-o incapare aflata la doar cativa metri distanta de sala in care membrii cabinetului sau organizasera o petrecere, dupa o zi de munca incarcata.
Dezvaluirea incredibila a fost facuta chiar de catre fosta angajata, Mimi Alford, in cartea ei.
Mimi Alford, care are acum 69 de ani si este bunica, a povestit in detaliu relatia pasionala cu presedintele Kennedy, care a durat 18 luni.
In memoriile ei, femeia povesteste cum in acest interval Kennedy a indemnat-o sa faca sex cu un prieten de-al lui, in timp ce el ii privea.
In cartea intitulata “A fost odata un secret: Aventura mea cu presedintele John F. Kennedy si consecintele ei”, Mimi Alford spune ca la 19 ani s-a angajat la biroul de presa al Casei Albe. Dupa numai cateva zile, presedintele a remarcat-o si cu ocazia unei petreceri a angajatilor, a invitat-o la un tur privat al cladirii.
“Cand am ajuns intr-o camera in care era un pat, presedintele a inceput sa ma descheie la camasa si mi-a atins sanii. Apoi a coborat mana intre picioarele mele. A facut o pauza cand a vazut ca sunt retinuta si m-a intrebat daca am mai facut vreodata asta. I-am spus ca nu, dar apoi m-am razgandit si i-am spus ‘da’”.
Femeia a spus apoi: “In drum spre casa imi spuneam: ‘nu mai sunt virgina’”.
Relatia lor a durat 18 luni. Si-au petrecut multe seri impreuna, dar Mimi a spus ca presedintele nu a sarutat-o niciodata.
A marturisit ca nu a simtit niciodata ca presedintele Kennedy ar profita de ea: “Pana la urma, era cel mai puternic om din America”.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …