Sunday , May 16 2021

Vezi cat va castiga Victor Ciutacu la Romania TV

Victor Ciutacu va părăsi trustul Intact după 9 ani. Anunţul a fost făcut chiar de Ciutacu pe propriul blog. Mai mult, acesta a ales să meargă la un post care concurează Antena 3, şi anume România TV.
În emisiunea Agentul VIP, difuzată ieri seară pe Antena 2, Cristi Brancu a făcut şi o dezvăluire cel puţin interesantă. El a spus, în rubrica “Pontul serii”, că Victor Ciutacu va câştiga la RTV un uriaş salariu de 15.000 de euro pe lună.
“Se termină un ciclu profesional şi de viaţă. După aproape nouă ani (dintre care peste şase şi la tv), părăsesc Trustul Intact. A fost cel mai lung (şi cel mai plăcut) loc de muncă pe care l-am avut. Şi, în 20 de ani, am trecut prin câteva…”, a scris Ciutacu pe propriul blog.
Acesta a continuat: “Sigur, cea mai la îndemână e teoria conspiraţiei. O să vă dezamăgesc. Nu e nici un scandal. Şi, din punctul meu de vedere, nici n-are de ce să fie. Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrările-n mine. N-aş avea nici un motiv serios să mă plâng şi chiar nu-s genul care să-şi caute motivaţie pentru autovictimizare. E o oportunitate de carieră şi atât. Căreia, după ani de refuzuri fără să mă bat cu pumnu-n piept, am decis să-i dau curs. E decizia mea, e viaţa mea, e responsabilitatea mea”.
Mircea Badea a spus despre decizia lui Victor Ciutacu: “Îi multumesc pentru toate isprăvile profesionale comune. Rămânem prieteni”.
libertatea.ro

Vezi si

Prințul Harry, noi critici la adresa familiei regale și a tatălui său: „Este multă durere și suferință genetică”

Prințul Harry a criticat din nou familia regală britanică și a sugerat că felul în …