Monday , June 14 2021

Vezi cat a castigat Bianca Dragusanu pentru participarea la "Dansez pentru tine"

Şi-a pus în joc sănătatea şi nervii, dar n-a fost în zadar. Chiar dacă vineri Bianca Drăguşanu a fost eliminată din competiţia „Dansez pentru tine” de la PRO TV, totuşi, roşcata a avut de câştigat. Mai precis, 18.000 de euro pentru patru editii.
Timp de o lună şi jumătate s-a antrenat şi şi-a dat toată silinţa ca parteneră de dans pentru Vasile Soldea, zis Carol. Pentru efortul ei, vedeta a fost remunerată cu 4.500 de euro pe ediţie, aşa cum spune o sursă din cadrul PRO TV.
Cum în cea de-a patra săptămână a părăsit concursul, roşcata a apucat să încaseze până acum doar de patru ori suma stabilită, adică 18.000 de euro.
Vineri noapte, imediat după terminarea transmisiei directe de la „Dansez”, Bianca şi iubitul ei, Adrian Cristea, au dat o fugă în clubul Player, acolo unde o amică de-a vedetei şi-a aniversat ziua de naştere. „N-a putut să stea nici o oră, cred că doar vreo 40 de minute. Era extrem de obosită şi abia se ţinea pe picioare”, a povestit ieri o amică de-a vedetei pentru Click.
„Sâmbătă s-a odihnit mai toată ziua, doar a ieşit un pic din casă să mănânce ceva cald, o supă. Apoi s-a întors cu Adi acasă şi a continuat să se odihnească. Are încă febră musculară şi a rămas cu multe vânătăi şi răni care se vor vindeca greu”, a adăugat aceeaşi sursă.

Vezi si

Simona Halep, cerută în căsătorie de Toni Iuruc

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Toni Iuruc. Firesc, ea a …