Thursday , October 6 2022

Vedeta Pro TV Elena Lasconi a paralizat dupa ce afost muscata de capuse in zona inghinala

Cazul lui Şerban Ionescu, care a ajuns într-o stare foarte gravă, după ce a fost muşcat de o căpuşă, a creat puţină panică în România. Foarte mulţi oameni se tem acum să nu fie muşcaţi de aceste insecte. Elena Lasconi a povestit că şi ea a fost muşcată de mai multe căpuşe şi că a ajuns într-o stare foarte gravă în spital.
Invitată la Poveştiri Adevărate, Elena Lasconi a povestit prin ce coşmar a trecut în anul 2002, când i s-a declanşat Boala Lyme, din cauza unei căpuşe.
“În 1998 trebuia să fac un reportaj la munte. Eram echipată, ştiam că trebuie să mă caţăr. Aveam bocanci, dar aveam pantaloni scurţi şi un tricou. Trebuia să mergem prin iarbă, iar iarba era foarte înaltă. Am ajuns acasă pe la unu noaptea. La duş, am descoperit că zona inghinală şi zona axilei erau pline de căpuşe. Aveam peste 20 de căpuşe pe mine. Vedeam o umflătură plină de puroi şi nişte picioruşe. M-am speriat teribil. Mi le-am scos cu penseta şi cu un ac steril. Nu m-a durut, nu am simţit nici măcar că am fost muşcată”, a spus Elena.
Prezentatoarea a dezvăluit că boala i s-a declanşat abia după patru ani.
“Mie abia după 4 ani mi s-a făcut rău. Ţin minte că era o zi frumoasă de vară şi eu aveam senzaţia că mă ia gripa. Am zis să nu stau degeaba şi am zis să scot nişte sâmburi din vişine. La un moment dat am ameţit şi i-am spus unui coleg care stătea lângă mine că nu mă simt prea bine şi mi-a zis că e şi el liber şi dacă am nevoie să îl sun. L-am sunat şi a trimis o maşină după mine şi am ajuns la spital pe targă. Eu ştiam tot, aveam cuvintele la fel de repede în creier, dar nu puteam să rostesc”, a povestit Elena.
Neti Sandu a fost cea care i-a stat alături şi a avut grijă de ea cât timp a fost în spital.
“Părinţii ei nu ştiau cât e de grav, tot ziceau că vor să vină la ea. Ce greu a fost când era paralizată! Era înspăimântător, medicii îi dădeau tratament şi ea era tot mai rău”, a spus Neti.
“Nu îmi mai simţeam picioarele. Tot corpul meu era foarte moale. Neti a fost lângă mine, îmi dădea să mănânc, mă spăla cu şerveţele umede pe tot corpul. Am stat o lună în spital, timp în care eu nu m-am spălat pe cap. Eu nu am vrut să chinui pe nimeni să vină să stea lângă mine. O lună de zile am stat fără să fiu diagnosticată. Prima oară mi-au paralizat picioarele”, a spus Elena.
“Am luat un tratament foarte dur. Mi-a terminat multe celule din organism, am luat nişte pastile care au fost scoase de pe piaţă fiindcă atacau creierul. A fost cumplit, dar am trecut peste”, a spus ea.
“Eu am greşit că mi-am scos singură insectele, ar fi trebuit ca cineva să mi le scoată”, a spus ea.

Vezi si

Alec Baldwin scapă de proces după moartea Halynei Hutchins. El s-a înțeles cu soțul victimei, care va deveni producător al filmului „Rust”

Alec Baldwin a scăpat de procesul intentat de familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine ucisă …