Thursday , September 29 2022

Vedeta Antenei 1, suceveanca Anca Lungu, a dat vestea cea mare: "Asteptam un bebelus"

anca lungu

Suceveanca Anca Lungu este prezentatoarea Observatorului de weekend la Antena 1 si de câteva luni este căsătorită cu Ştefan Lungu, iar, în curând, va fi, pentru prima dată, mămică.
Ea a fost prezentă, joi seară, la Festivalul Brazilor de Crăciun, eveniment caritabil patronat de Organizaţia “Salvaţii Copiii”.
Ştirista a fost la Gală nu doar ca invitat, ci a adus propriul brad, confecţionat din 500 suzete multicolore. Alegerea stilistică nu a fost deloc una întâmplătoare pentru că, prin aceasta, Anca a pregătit marele anunţ pe care l-a făcut chiar în cadrul evenimentului: “Am să vă dau o veste bună: eu şi Ştefan aşteptăm un bebeluş”.
Anca Lungu nu a oferit alte detalii cu privire la sarcină, iar fericirea şi emoţiile i se citeau pe chip.
În ceea ce priveşte bradul ei, care urmează să fie licitat în această seară, la Gala Festivalului Brazilor de Crăciun, Anca spune:
“Impresionată până la lacrimi de campania derulată de Salvaţi Copiii în maternităţile din România, am creat un brăduţ pentru toţi îngerii născuţi prematur şi salvaţi în incubatoare. Bradul îngerilor salvaţi e împodobit cu 500 de suzete colorate simbolizând spiritul vesel şi curat al bebeluşilor ajutaţi în lupta pentru supravieţuire. Este un brad împodobit cu emoţie şi iubire pentru cele mai curate fiinţe, un brad care surprinde cum nu se poate mai bine adevărata semnificaţie a Crăciunului: miracolul naşterii şi al speranţei!”.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …