Wednesday , April 7 2021
Breaking News

Val de reacții. Interviul acordat de Prințul Harry și Meghan a divizat internetul  

Prinţul Harry şi soţia lui au vorbit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, despre familia regală şi au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut loc cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume.

Au făcut acuzaţii de rasism, iar Meghan a susţinut că a avut gânduri sinucigaşe. Harry a mărturisit că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat, dar că „vindecarea” acesteia reprezintă una dintre priorităţile lui. Cei doi au anunţat şi că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă. Meghan Markle susţine că a avut gânduri sinucigaşe, iar ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă.

Prezentatorul şi producătorul britanic de televiziune Piers Morgan, care a criticat-o de-a lungul timpului pe Markle, a scris pe Twitter că interviul a fost o demonstraţie de actorie. „Este prea târziu pentru nominalizările la Oscar? #meghan Acest interviu este o trădare absolut ruşinoasă faţă de regină şi familia regală”, a spus el, adăugând că discuţia a fost „o absurditate josnică”.

Maria Shriver, activist, membru al familiei Kennedy şi fosta soţia a lui Arnold Schwarzenegger, a scris: „Este adevărat ce i-a spus Meghan Markle lui Oprah, nu ştim ce se întâmplă în viaţa oamenilor în spatele uşilor închise. Asta este ceva ce ne putem aminti toţi”.

Jucătoarea de tenis Serena Williams, prietenă apropiată a lui Meghan, şi-a arătat sprijinul pentru „prietena ei dezinteresată”. Meghan „îşi trăieşte viaţa – şi este un exemplu – cu empatie, ea mă învaţă în fiecare zi ce înseamnă să fii cu adevărat nobil”.

Billie Jean King, fostă jucătoare de tenis: „Printre dezvăluirile făcute de Meghan şi Harry în acest interviu se află şi lupta lui Meghan pentru a-şi apăra sănătatea mintală. Sper că sinceritatea ei va duce la mai multă acceptare şi la mai mult ajutor pentru toţi oamenii care au nevoie de astfel de lucruri”.

Actorul George Takei, cunoscut din serialul „Star Trek”: „Poate ar trebui să o numească pe Oprah regină şi să punem punct aici”.

Meena Harris, nepoata vicepreşedintelui american Kamala Harris, a apelat tot la Twitter pentru a-şi spune părerea: „Ziua preţuirii lui Meghan Markle”. Ea a adăugat: „Majestatea Sa, regina Oprah”.

Bernice King, fiica lui Martin Luther King, a scris: „Regalitatea nu este un scut împotriva dezastrului şi disperării rasismului. Sunt recunoscătoare că Meghan Markle este încă aici”.

Greg Kelly, prezentatorul emisiunii TV „Newsmax”: „Eu nu cred asta. NU CRED ASTA. Meghan a vrut să aibă totul. Membri ai familiei regale care vor bani, excelent interviu Oprah!”.

Dan Wootton, fost corespondent al tabloidului The Sun: „Nu vă lăsaţi înşelaţi, Meghan tocmai a declarat război familiei regale, atunci când i-a spus lui Oprah: ‘Erau dispuşi să mintă pentru a proteja alţi membri ai familiei’”.

Saeed Jones, scriitor: „Aproape că au omorât-o pe această femeie. Sunt foarte bucuros că Meghan şi Harry şi-au luat copilul şi au plecat naibii de acolo”.

Brittany Packnett Cunningham, activistă de culoare şi prezentatoare de podcast: „Felul diferit în care au fost tratate Meghan şi Kate reprezintă unul dintre cele mai clare exemple de ‘misogynoir’ (termen contras din ‘misoginie’ şi ‘rasism’ – n.red.) şi o reamintire a faptului că, dacă ei pot să facă asta unei ducese, astfel de lucruri i se întâmplă unei femei de culoare în fiecare zi”.

Daily Mail – titlul de pe prima pagină: „Meghan acuză Palatul Buckingham de rasism”.

Daily Mirror – titlul de pe prima pagină: „Au întrebat cât de închisă va fi culoarea pielii lui Archie”.

The Sun a scris: „S-ar putea ca Meghan Markle să nu mai revină vreodată în Marea Britanie după ce a înfuriat familia regală cu interviul bombă dat lui Oprah”.

Nina Parker, corespondent E! News: „Ştiţi de ce femeile de culoare o cred pe Meghan? Pentru că ele ştiu cu exactitate cum arată astfel de micro-agresiuni. Şi cum te fac ele să înnebuneşti încetul cu încetul”.

Ana Navarro-Cardenas, coprezentatoare a emisiunii „The View”: „Nu a mai fost vărsat atât de mult ceai englezesc în America de la Boston Tea Party încoace”.

Abby D. Philip – corespondent politic la CNN: „Este sfâşietor”.

Michelle Tauber, jurnalistă la revista People: „E ca un fel de seism să auzi un membru al familiei regale care spune că şi ea a simţit atât de multe lucruri într-o perioadă de criză”.

Vezi si

Actorul Paul Ritter, inginerul Diatlov din „Chernobyl”, a murit la 55 de ani

Actorul britanic Paul Ritter, cunoscut din filme precum „Quantum of Solace”, „Harry Potter and the …