Sunday , December 4 2022

Vadim Tudor o jigneste pe Bahmuteanu: "E o tiganca prostituata cu capul in forma de tigaie, o purtatoare de paduchi care schelalaie"

bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu a fost prezenta la o emisiune de la Antena 1 unde si-a dat cu parerea despre maidanezi si unde a povestit o intamplare ce a facut-o sa fie impotriva animalelor fara stapan.
Acest lucru l-a enervat la culme pe Corneliu Vadim Tudor care a facut-o praf pe bruneta. Presedintele PRM a jignit-o in ultimul hal pe iubita lui Prigoana avand numai cuvinte de “lauda” la adresa ei.
“SCUIPAŢI AICI! Ţiganca prostituată Adriana Bahmuţeanu (care are capul în formă de tigaie dry-cooker) iar şi-a vărsat fierea, contra cîinilor, la Antena 1. Ieri după-amiază, în timp ce preşedintele PRM vorbea la Pro TV despre Raportul Institutului Naţional de Criminalistică, din care reiese, clar, că NU cîinii comunitari l-au omorît pe micuţul Ionuţ Anghel – la postul concurent, Antena 1, se umfla, ca un cimpoi, cunoscuta cioară din Pantelimon, Adriana Bahmuţeanu. Nenorocita asta ţipa, ca o isterică – fiincă ea nu poate vorbi normal – că un cîine l-a muşcat, acum cîţiva ani, pe unul din puradeii săi. Cu cine l-o fi făcut? Cu Viorel Lis (care, cît era primarul Capitalei şi o lua la „pompe“ i-a dat pomană 3-4 case, pe care baragladina le-a vîndut)? Sau cu gunoierul şontorog Silviu Prigoană? Noroc că a pus-o la punct Marius Marinescu şi purtătoarea de păduchi a început să schelălăie” a scris Vadim pe Facebook.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …