Wednesday , December 7 2022

Unu din cinci americani ar renunţa la sex timp de un an mai degrabă decât la internet

Unu din cinci americani ar renunţa la sex timp de un an mai degrabă decât la internet, mediu care va genera 4.200 miliarde de dolari în 2016 în economia statelor G20, cu 70% mai mult faţă de 2011, potrivit rezultatelor unui studiu efectuat de Boston Consulting Group (BCG), citat de Bloomberg.
Totodată, două treimi dintre americani ar renunţa la cafea timp de un an în favoarea internetului, iar suma medie cerută de un utilizator din SUA pentru a sta offline pentru 12 luni este de 2.500 de dolari, potrivit rezultatelor unui sondaj efectuat de BCG în statele G20, cele mai mari economii ale lumii.
La nivelul G20, utilizatorii de internet ar cere să fie plătiţi cu între 3 şi 6% din venitul anual pentru a nu accesa internetul timp de un an, potrivit sondajului.
Cele mai importante servicii sunt căutarea, emailul, online banking şi serviciile de investiţii.
BCG a intervievat 1.000 de utilizatori de internet din fiecare ţară G20.
Dominic Field, partener la BCG şi unul dintre autorii studiului, notează că internetul a intrat în rândul utilităţilor, precum electricitatea sau apa.
Până în 2016, numărul total al utilizatorilor de internet va urca la 3 miliarde, de la 1,9 miliarde în 2010, potrivit BCG. Economia online a totalizat 2.500 miliarde de dolari anul trecut în ţările G20, potrivit estimărilor BCG.
Accesul de pe terminale mobile va deveni tot mai important, smartphone-urile şi tabletele urmând să reprezinte în 2016 aproximativ 80% din numărul total de conexiuni la internet.
SUA generează în prezent aproximativ o treime din economia internetului, pondere care va scădea la 25% până în 2016.

Vezi si

Ce au căutat românii pe Google în 2022. Ucraina, Roxadustat și Florin Salam, în topul căutărilor

Google prezintă de 11 ani în fiecare lună decembrie listele cu cele mai populare (trending) …