Saturday , February 4 2023

Unde a plecat, de fapt, Victor Ponta în vacanţă

ponta familie

Victor Ponta a decis să plece în mare secret în vacanţă, alături de familia lui şi de câţiva prieteni. Premierul a încercat să ascundă destinaţia estivale, însă WOWbiz.ro a aflat că el a ales să se relaxeze pe tărâm american.
Surse din preajma politicianului PSD susţin că acesta ar fi ales ca loc de relaxare din nou America, dar, de dată această, la Miami, unde este cald şi soare, iar familia să se simte bine.
“Premierul ar fi ţinut cont de dorinţele soţiei şi, de aceea, a ales să meargă în SUA, la Miami. Acolo, va fi însoţit şi de câţiva prieteni buni, cu care va sta probabil la plajă şi la restaurantele de lux din zona”, au dezvăluit persoane apropiate lui Victor Ponta.
 

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …

One comment

  1. Plagiatorul a candidat la presedentie cu sloganul “mindru ca sunt roman” si da dovada cat de mandru e ca este roman,prin faptul ca s-a operat in Turcia si concediile si le petrece cu familia si cu prietenii lui mafioti,in tari exotice si nu in Romania.Mai mare stima am ptr.tigani care fura din tari straine si aduc banii in Romania,dand dovada ca sunt patrioti,fata de gunoaiele politice din hazna,care au furat tara fara rusine si cheltuie banii in tari straine.Originea lui ponta nici macar nu este pur romaneasca,se vede dupa figura lui de mongoloid.