Sunday , February 5 2023

Un scandal mocneste la Casa Regala: Printul Charles si Camilla, in fata divortului

charles-camilla

Potrivit tabloidului american Globe, cuplul mostenitor a ajuns la finalul relaţiei pe care o avea, oficial de 9 ani, iar neoficial, de 30.
Motivele despărţirii sunt diferite, în funcţie de cine le invocă. Susţinătorii şi apropiaţii prinţului Charles spun că acesta s-ar fi săturat de faptul că partenera lui le cam trage la măsea, în timp ce simpatizanţii Camillei spun că fiul Reginei şi-a găsit o nouă dragoste departe, pe plaiurile mioritice, la Viscri, satul din inima Transilvaniei unde acesta deţine mai multe proprietăţi.
Se pare că Regina Elisabeta a II-a, care în ultima vreme este cam suferindă, este furioasă pe Ducesa de Cornwall, după ce aceasta i-ar fi cerut nu mai puţin de 350 de milioane de dolari pentru a-l lăsa liber pe Charles. Suma ar acoperi, spune Camilla, cei 30 de ani de relaţie cu fiul suveranei de la Buckingham, dar şi tăcerea ei, pentru că ducesa se angajează ca, în cazul în care primeşte aceşti bani, să nu divulge nimic din dedesubturile Casei Regale britanice.
Regina însă nu are de gând să-i dea nurorii sale niciun penny aşa că este posibil ca, divorţul lui Charles să fie unul cu cântec.
“Femeiuşca asta a vânat întotdeauna ori coroana, ori o avere frumuşică, aşa că este de aşteptat ca ea să facă tot posibilul să pună mâna pe una din ele. A fost alături de Charles timp de trei decenii, aşa că sigur a acumulat o serie de informaţii preţioase şi delicate despre acesta”, a spus o sursă pentru Globe.
Se pare că decizia de a divorţa a fost luată după ce Camilla şi Charles au mers în turneul canadian, în contextul în care William (fiul cel mare al lui Charles şi al prinţesei Diana – n.r.) şi Kate au primit un val de cronici favorabile în urma unui turneu similar efectuat în Noua Zeelandă şi Australia. Astfel, deşi Charles şi Camilla nu au prea vrut să plece în acest turneu care, potrivit ei, ar fi trebuit să le facă bine la imagine. Numai că, după numai trei zile, Charles s-ar fi decis să-şi facă bagajele şi să plece de lângă soţia lui, scrie acelaşi tabloid, care a consemnat, şi în ediţia din 9 iunie, că partenera prinţului nu se mai satură de băutură.
“Asta a dus la numeroase certuri între ei, iar Charles turba de furie de câte ori soţia lui golea câte-un pahar de gin”, a spus o sursă pentru Globe.
libertatea.ro
 

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …