Saturday , October 8 2022

Un raport toxicologic confidențial apărut în presă arată adevărata cauză a morții lui Prince

Un raport toxicologic confidențial întocmit de medicii legiști care au efectuat autopsia lui Prince și obținut acum de Associated Press arată că faimosul cântăreț a murit din cauza unei supradoze accidentale de fentanil, un opioid sintetic de 50 de ori mai puternic ca heroina, relatează The Guardian.
prince

Experți citați de publicația britanică susțin că doza din trupul lui Prince nu lasă nicio îndoială asupra faptului că această substanță este cea care i-a provocat moartea. „Cantitatea din sângele lui este excesivă, chiar și pentru cineva care suferă de dureri cronice”, a declarat medicul Lewis Nelson.
Raportul spune că în corpul lui Prince concentrația de fentanil era de 67,8 micrograme/litru, în condițiile în care s-au înregistrat decese și la doze de 58 de micrograme/litru.
Legiștii au concluzionat că Prince ar fi înghițit mai multe pastile care conțineau această substanță, întrucât au fost descoperite urme ale ei și în stomacul și ficatul cântărețului.
Săptămâna trecută, procurorul-șef care se ocupă de cazul morții lui Prince a declarat că aceste rapoarte vor fi esențiale pentru a decide dacă vreo persoană va fi pusă sub acuzare pentru decesul cântărețului.

Vezi si

Jared Leto îl va întruchipa pe Karl Lagerfeld într-un film biografic

Actorul american Jared Leto va juca rolul lui Karl Lagerfeld într-un nou film biografic, relatează …