Friday , July 1 2022

Un prezentator TV a socat lumea: a supt lapte matern direct de la sanul unei invitate (VIDEO)

prezentator TV suge lapte san

Olanda este cunoscută ca fiind o ţară unde oamenii pot face orice. Cu toate acestea, un prezentator TV a reuşit să şocheze o ţară întreagă, după ce a supt lapte de la sânul unei femei, în direct, la o oră de maximă audienţă.
Paul De Leeuw, un cunoscut prezentator olandez, a reuşit să surprindă o ţară întreagă după ce a supt lapte de la sânul unei femei, în cadrul unei emisiuni difuzate în cursul serii de sâmbătă, potrivit The Sun.
Bărbatul a vrut să fie mai aproape de subiectul din seara respectivă, alăptatul, şi a dorit să vadă ce gust are laptele pe care l-a supt atunci când era bebeluş. El a invitat în platou o serie de femei care donau lapte femeilor ce nu îl pot produce singure, rugând-o pe una dintre ele să îl lase să guste direct de la sursă.
Cu toate că femeia a vrut să îi ofere o sticlă cu un astfel de lapte, prezentatorul, care a recunoscut că este homosexual, a glumit că ar vrea de la sân. În acel moment, femeia şi-a ridicat bluza, invitându-l pe bărbat să sugă, adăugând că atât timp cât nu muşcă, are voie să încerce. Publicul a rămas înmărmurit când Du Leeuw a supt de la ambii sâni.
“Cel de-al doilea sân are un gust mai bune, dar pot să îţi spun că ai mâncat asparagus ieri”, a glumit el după terminarea evenimentului.
Ulterior, bărbatul a fost atacat de presa olandeză şi de utilizatorii de internet, pe motiv că întregul incident a fost dezgustător, dar femeia care l-a lăsat pe bărbat să îi guste laptele a insistat că totul a fost în numele unei cauze nobile.

Vezi si

Cameron Diaz revine în cinema după 8 ani de pauză

Cameron Diaz revine pe micile ecrane alături de Jamie Foxx în filmul Back in Action. …