Friday , August 19 2022

Un ONG a platit salonul oficial al aeroportului pentru Andreea Marin

Unul dintre aspectele interesante ale revenirii de sâmbătă seară a Andreei Marin în România a fost faptul că vedeta a folosit salonul oficial al Aeroportului Otopeni, acest lucru fiind permis doar demnitarilor sau unor instituţii speciale. Libertatea a aflat că ONG-ul antidrog CIADO a facilitat închirierea acestui spaţiu.
Deşi nu are statut de demnitar, Andreea a beneficiat de acest privilegiu ajutată de ONG-ul antidrog CIADO, care a vrut astfel să o protejeze pe micuţa Violeta de asaltul jurnaliştilor. Potrivit unor surse de la Aeroportul Otopeni, CIADO a plătit peste 880 de euro închirierea salonului şi 170 de lei pentru microbuzul care a transportat-o pe fosta “Zână” de la scara avionului la uşa salonului.
Contactaţi de reporterii noştri, reprezentanţii CIADO şi-au explicat gestul. “CIADO România confirmă că rezervarea salonului oficial a fost făcută de instituţia noastră. Decizia, luată în Comitetul director, este justificată, ţinând cont că suntem parte a societăţii civile şi am făcut acest pas pentru că era vorba de un minor şi de protejarea acestuia în raport cu dimensiunea mediatică a fenomenului. Este normal să fim alături de Andreea Marin, ambasador UNESCO. Cum Andreea nu este demnitar şi nu ar fi putut închiria salonul, CIADO a făcut acest lucru pentru ea datorită statutului special pe care îl are ca organizaţie”, ne-a spus Gigel Lazăr, reprezentant CIADO.

Vezi si

Giorgio Armani, evacuat din vila sa în urma incendiilor de pădure de pe insula Pantelleria (Sicilia)

Un incendiu de vegetaţie izbucnit pe insula italiană Pantelleria (între Sicilia și Tunisia) a declanşat …