Thursday , November 30 2023

Un exemplar dintr-o revista cu Spiderman, vândut la licitatie pentru 1,1 milioane de dolari

Un exemplar al revistei americane de benzi desenate Marvel în care Spiderman [i-a f\cut prima apari]ie, în anul 1962, a fost vândut printr-o licita]ie online pentru suma de 1,1 milioane de dolari, au anun]at organizatorii, cita]i de AFP.
Acest exemplar, aflat într-o stare bun\ [i care costa 12 cen]i în anul în care a ap\rut, îl avea pe copert\ pe Spiderman.
Suma ob]inut\ este a doua ca importan]\ din istoria vânz\rilor la licita]ie a revistelor de benzi desenate. Recordul de 1,5 milioane de dolari a fost stabilit în anul 2010, de un exemplar din 1938 în care a debutat un alt personaj legendar, Superman, a reamintit într-un comunicat Stephen Fishler, fondatorul site-ului de licita]ii online ComicConnect.com.
Spiderman (Omul P\ianjen), cunoscut [i ca Peter Benjamin Parker, este un personaj fictiv dintr-o revist\ de benzi desenate, care a ap\rut prima dat\ în num\rul 15 al revistei Amazing Fantasy (august 1962), fiind creat de Stan Lee [i Steve Dikto, pentru Marvel Comics. De atunci, Spiderman a devenit unul dintre cei mai populari [i mai iubi]i super-eroi din lume.
Recent, studiourile Columbia Pictures au anun]at c\ cel de-al patrulea film din franciza de succes “Omul P\ianjen”, în care Andrew Garfield debuteaz\ în rolul titular, se va numi “The Amazing Spider-Man” [i va avea premiera pe 3 iulie 2012.
Regia peliculei va fi semnat\ de Marc Webb, pe baza unui scenariu scris de James Vanderbilt.
Precedentele trei filme ale francizei “Omul P\ianjen” au generat încas\ri de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial. Rolul principal a fost interpretat în toate cele trei lungmetraje precedente de actorul Tobey Maguire.

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …