Friday , October 7 2022

Un duet Michael Jackson – Freddie Mercury va fi lansat de membrii supravietuitori ai trupei Queen


Mo[tenitorii drepturilor asupra crea]iei lui Michael Jackson [i-au dat acordul ca membrii trupei Queen Brian May [i Roger Taylor s\ prelucreze [i ulterior s\ lanseze un duet înregistrat în anii 1980 de “regele muzicii pop” [i Freddie Mercury, informeaz\ thesun.co.uk.
“Mo[tenitorii lui Michael Jackson sunt încânta]i de aceast\ în]elegere, dar acest lucru nu înseamn\ c\ trebuie s\ ne gr\bim”, a spus Brian May.
Înregistrarea a fost f\cut\ în casa lui Michael Jackson, în 1983, când trupa Queen era în turneu în Statele Unite ale Americii.
Brian May a negat existen]a oric\ror interese economice pe care le-ar avea în leg\tur\ cu lansarea acestui material rar. “Nu fac lucruri cu scopul de a ob]ine bani”, a spus May. “Dac\ sim]im c\ este vorba de ceva ce merit\, cred c\ este bine s\ ar\t\m acest lucru publicului”, a ad\ugat artistul.
Michael Jackson, cunoscut ca “regele muzicii pop”, celebru pentru hituri precum “Thriller” [i “Black or White”, a murit pe 25 iunie 2009, într-o perioad\ de repeti]ii intense pentru “This Is It Tour”, turneul s\u de adio, în timpul c\ruia urma s\ sus]in\, începând din iulie 2009, 50 de concerte la sala O2 Arena din Londra.
S\pt\mâna aceasta, Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson, a fost g\sit vinovat de uciderea involuntar\ a starului, în urma unui proces care a durat [ase s\pt\mâni [i a avut loc la Curtea Superioar\ din Los Angeles. Conrad Murray a fost acuzat c\ a dat dovad\ de o “neglijen]\ criminal\” în îngrijirile medicale acordate cânt\re]ului Michael Jackson, în special în ceea ce prive[te administrarea de propofol, un sedativ puternic pe care megastarul îl folosea ca somnifer [i care i-a cauzat decesul.

Vezi si

Jared Leto îl va întruchipa pe Karl Lagerfeld într-un film biografic

Actorul american Jared Leto va juca rolul lui Karl Lagerfeld într-un nou film biografic, relatează …