Sunday , September 25 2022

Un congressman american i-a furat Papei Francisc paharul de apă și a băut din el

papa usa

Republicanul Bob Brady, un congressman american, a luat paharul de apă din care a băut Papa Francisc, nerezistând tentației de a atinge cu buzele paharul din care a băut Sanctitatea Sa. Scena a avut loc când ceilalți aleși erau distrași de plecarea Papei, din Congres, scrie www.washingtonpost.com.
După ce a sustras paharul pe jumătate plin de la pupitru, l-a luat și l-a dus în biroul său, a băut din apă, iar apoi, i l-a dat soției sale și altor doi angajați din biroul său. Ulterior, l-a invitat pe senatorul Bob Casey, care, alături de soția sa și mama sa, și-a înmuiat degtele în apa din pahar. Senatorul a confirmat, apoi, veridicitatea celor întâmplate.
Bob Brady are și o explicație: ”Tot ce atinge papa este binecuvântat. Asta cred și nimeni nu îmi poate schimba opinia”, a spus acesta.
Pe de altă parte, Brady nu este la primul episod de acest tip. În trecut, a mai sustras și paharul din care a băut apă Barack Obama. Dar nu a băut din paharul președintelui, cu doar din al Papei, invocând ”spiritualitatea”, mai notează sursa citata.
 

Vezi si

Noua iubită a lui Johnny Depp e o avocată a sa. Joelle are 37 de ani și e în divorț

US Weekely dezvăluie că noua iubită a lui Johnny Depp este avocata lui, o femeie …